9.000 euro bij elkaar gegolfd voor rolstoelfiets 

Voor het tweede jaar op een rij organiseerde de Stichting Vrienden van S&L Zorg een golftoernooi. En het resultaat was een mooie sportieve dag en 9.000 euro opbrengst. Hiermee wordt onder andere een rolstoelfiets aangeschaft. Aan het golftoernooi deden verschillende bedrijven uit de regio mee. 

Op een mooie herfstdag startten meer dan 50 deelnemers op de green bij Golf Wouwse Plantage aan de tweede editie van dit toernooi. Wederom was de gezelligheid belangrijker dan het wedstrijdelement, maar dat maakte de spelers niet minder fanatiek. Alle flights waren door bedrijven uit de regio gesponsord, met name om geld in te zamelen voor de bewoners en deelnemers van S&L Zorg. 

Tijdens de wedstrijd reed Michaël, die bij S&L Zorg woont, samen met Jacqueline de Rijk, bestuurslid van de stichting, langs de deelnemers voor een praatje en een chocolade traktatie. 

Na afloop was er een lekkere herfstmaaltijd voor alle deelnemers en werd bekendgemaakt wat de opbrengst was; een geweldig bedrag van 9.000 euro. De symbolische cheque werd in ontvangst genomen door de voorzitter van de Stichting Vrienden van S&L Zorg: Henk Beukman en waarnemend bestuurder van S&L Zorg: Jörgen Marrée.

Aan het toernooi deden flights mee van de volgende bedrijven: Vermetten accountants en adviseurs, SaluS Gezondheidsmanagement, Rouws & Ceulen, Henk Beukman, Takka Invest, ABC Businessclub, De Brug Security, Bakkerij van den Bemd, Rijnart Int. Transport BV, Klasse Advies Roosendaal, Jan de Rijk Logistics, Restaurant LeJardin, Aartsen fruit and vegetable, TB Truck & Trailer Service, n/o Creative Haircare. Naast de deelnemende bedrijven werd het toernooi ook nog gesponsord door: Helio Advocaten, AvT Beheer, Verkeersschool Blom, Hertoghs Carrosserieën en Golf Wouwse Plantage. 

De Stichting Vrienden van S&L Zorg 

De Stichting Vrienden van S&L Zorg is opgericht om extra meerwaarde te bieden aan het leven van mensen met een verstandelijke beperking. Dit doen ze voor de bewoners en deelnemers van S&L Zorg maar als het kan laten ze mensen van buiten S&L Zorg mee profiteren. 

 S&L Zorg biedt zorg en begeleiding aan meer dan 360 mensen met een verstandelijke beperking, waarvan het overgrote deel ook in de woningen van S&L Zorg woont.