Amarinde Helende Beelden

 

Bij Amarinde Helende Beelden kan je terecht voor het volgen van

Intuïtief Schilderen en Vedic Art.

In een Workshop Intuïtief Schilderen hoef je niet iets na te tekenen of technisch perfect te kunnen schilderen.  Ik geef je tools in handen om in beweging te komen op je doek en je gaat op jouw eigen manier en tempo aan het werk. Juist doordat je nergens aan hoeft te voldoen zal je merken dat je vrijer durft te schilderen en komt jouw creatieve stroom op gang. Je mag lekker spelen en experimenteren met het materiaal zoals je dat deed toen je een kind was, krijgt tips om de telkens de volgende stap in je werk te zetten. Je maakt een werk dat helemaal van jou is, een vertaling van jouw binnenwereld en het is dus per defenitie goed.

We werken veelal aan de hand van een thema of  verdiepen ons in een andere kunstenaar waardoor we ons laten inspireren. In de workshop komen ook ontspanningsoefeningen aan bod en soms maken we gebruik van stem of lichaamswerk. 

Een cursus Vedic Art is een kunstzinnige "reis" die je in 17 stappen begeleidt naar de kennis om te creëren. In vijf lesdagen volg je je creatieve stroom en kom je stap voor stap meer in contact met je aangeboren creatieve vermogen. Vedic Art is een combinatie van academische schilderkennis en oude Vedische wijsheden. De methode geeft je praktische handvaten om te schilderen en leidt tevens tot  bewustwording en persoonlijke groei. 

Creativiteit en zelfbewustzijn liggen heel dicht bij ekaar. Je kunt je dmv kunstzinnig werken vaak beter uitdrukken dan via alleen maar woorden. Je maakt tijdens het schilderen contact met de stilte in jou waarin je helemaal jezelf mag zijn. 

Deze vormen van schilderen zijn laagdrempelig, je hoeft geen schilderervaring te hebben, maar ook voor gevorderde schilders is het inspirerend en kan het bevrijdend zijn om kennis te maken met deze manier van werken.

Voor bedrijfs- team- en vriend(inn)en uitjes is Amarinde hèt adres om elkaar eens van een andere kant te leren kennen.

Ik organiseer op verzoek een workshop voor minimaal 4 personen en een cursus Vedic Art voor minimaal 2 personen

Tevens kan je bij Amarinde terecht voor vrij intuïtief schilderen elke Dinsdag- Donderdagavond van 19.30 - 21.30 uur. Kosten 10 euro inclusief koffie en thee als je een strippenkaart koopt van 10 lessen. Wil je een losse les volgen dan betaal je 15 euro. Meld je wel van te voren even aan via de website of bel

06 18661621

                                      Kijk voor meer informatie op www.amarinde.com

 

 

 

Contact

Amarinde Helende Beelden
Sappeurhof
4611 JD Bergen op Zoom
tel: 06-18661621
e-mail: amarinde-mireille@outlook.com
Website: www.amarinde.com

Openingstijden

Maandag:
Zie www.amarinde.com/agenda
Dinsdag:
Zie www.amarinde.com/agenda
Woensdag:
Zie www.amarinde.com/agenda
Donderdag:
Zie www.amarinde.com/agenda
Vrijdag:
Zie www.amarinde.com/agenda
Zaterdag:
Zie www.amarinde.com/agenda
Zondag:
Zie www.amarinde.com/agenda

 

Aanbieders

Leven & wonen

Hotels, campings & B&B's

Aannemers, schilders & klusbedrijven

Bloemenwinkels

Overheid & Samenleving

Lifestyle

Schoenmakers & sleutelservice

Politiek

Eten & Drinken

Mode & Beauty

Vervoer & Mobiliteit

Sport & Ontspanning

Bedrijven & Diensten

Zorg & Gemeenschap

Verenigingen & Instellingen

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven