Bakker Groffen: maakt van elk moment een feestje!

 

Hét Streekproduct van Brabant, heerlijk stukswerk, luxe Gebak, vers Brood & Broodjes, ruim assortiment Belegde Broodjes, diverse Kinderfeestjes en Seizoensspecialiteiten! 
U vindt het allemaal bij Bakker Groffen; Dé Trakteerbakker!

Hotnews:
We zijn al decennia lang hét adres voor de beroemde puddingkoeken uit Bergen op Zoom. In 2015 verkozen tot het Streekproduct van Brabant, op bestelling ook verkrijgbaar in mini variant en op werkdagen mits besteld reeds af te halen tussen 06.00 en 08.00 via de dubbele witte deur aan de zijkant (Zuid-Oostsingel) van ons pand. 

Niet veel minder befaamd is onze Bergse Bastaert. In speciaal ontworpen feestelijke verpakking met herkomst verhaal dient het uitstekend als streekpresentje. 


Waar in dit seizoen (okt.-dec) ook vele gasten speciaal onze (web)winkel voor bezoeken, zijn onze malse grote brokken Pepernoten! 

'Kunst om op te (vr)eten' en  'Geuren & Kleuren' zijn de Kinderfeesjes die we bijna elke woensdagmiddag voor kinderen van 6 t/m 12 jaar aanbieden. Kinderen die lid zijn van de gratis BG-Kidsclub hebben extra voordelen en ontvangen 1 á 2 maal per jaar een uitnodiging voor een Very Important Kids dag.

Meer informatie over de laatste nieuwtjes , seizoensproducten, foto's en filmpjes checkt u op onze website: www.bakkergroffen.nl

Bakker Groffen doet meer...:
Bakker Groffen is een maatschappelik zeer betrokken onderneming welke met een wijde blik de wereld in kijkt en door het professionele team zich met 'Koekenbakkerontour' ook op Festivals profileert.

Info:
Afhalen van alle koeken kan dagelijks reeds vanaf 06.00 uur via de dubbele witte deur aan de zijkant (Zuid-Oostsingel) van ons pand.

Koopavonden en (koop)zondagen gesloten.

In de webwinkel kunt u natuurlijk 24/7 bestellen, waarbij bezorging dagelijks plaatsvindt tussen 09.00 en 12.00 uur (uitgezonderd op zondag). Bestellen voor de volgende dag doet u steeds voor 17.00 uur, daarna schuift het eerst volgende lever- of afhaalmoment 1 dag op.

 

 

Contact

Bakker Groffen: maakt van elk moment een feestje!
Burg. van Hasseltstraat 39
4611 BG Bergen op Zoom
tel: 0164-233057
e-mail: info@bakkergroffen.nl
Website: www.bakkergroffen.nl/

Openingstijden

Maandag:
08.00 - 17.30 uur
Dinsdag:
08.00 - 17.30 uur
Woensdag:
08.00 - 17.30 uur
Donderdag:
08.00 - 17.30 uur
Vrijdag:
08.00 - 17.30 uur
Zaterdag:
07.00 - 16.00 uur
Zondag:
gesloten

 

Aanbieders

Leven & wonen

Hotels, campings & B&B's

Aannemers, schilders & klusbedrijven

Bloemenwinkels

Overheid & Samenleving

Lifestyle

Schoenmakers & sleutelservice

Politiek

KijkopBergenopZoom.nl

Netwerken

Eten & Drinken

Mode & Beauty

Vervoer & Mobiliteit

Sport & Ontspanning

Bedrijven & Diensten

Zorg & Gemeenschap

Verenigingen & Instellingen

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven