Prachtige HEMA-vestiging in Halsteren volgens het succesvolle HEMA Worlds concept.

HEMA Halsteren

In navolging van de succesvolle HEMA-vestiging in Steenbergen, realiseerde ondernemer Kees de Bruin ook een HEMA-winkel in Halsteren. De komst van dit bekende en veelzijdige warenhuis werd ook in Halsteren enthousiast ontvangen. Het warenhuis maakt gebruik van de kracht van het oorspronkelijke concept van de Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam. Deze maatschappij werd in 1926 opgericht als ‘warenhuis voor de gewone man’, die er voordelige producten kon kopen tegen eenheidsprijzen. Die grondgedachte is er nog steeds, maar HEMA heeft zich aangepast aan deze tijd, waarin de beleving van de klant centraal staat.

Uitstekende producten met juiste prijs-kwaliteit

“Wij verkopen uitstekende producten tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding. En ons vernieuwde assortiment is zo samengesteld dat we onze klant niet alleen uitnodigen, maar ook inspireren en verleiden. De winkel is in het nieuwe concept opgedeeld in ‘Werelden’, volgens het HEMA Worlds concept. We hebben een wereld voor dames, voor beauty, voor koken en bureau. En bijvoorbeeld ook een wereld voor cadeaus, met steeds nieuwe, spannende en aantrekkelijke items”, vertelt eigenaar Kees de Bruin. Hij geeft leiding aan het HEMA-team, dat bestaat uit medewerkers die in deze streek zijn opgegroeid en voeling hebben met de inwoners en hun omgeving.

HEMA Worlds

Het concept HEMA Worlds is niet zomaar bedacht en blijkt succesvol in de Hemavestigingen in zowel Frankrijk als Spanje. “Er is heel goed gekeken naar de behoefte van de klant. Die wil niet alleen uitstekende producten, maar ook aantrekkelijke en bijzondere. De mix van vertrouwd en nieuw maakt ons assortiment extra aantrekkelijk. En de traditionele toppers – bijvoorbeeld de befaamde rookworst en de gewilde tompouces – zijn gebleven”.

Contact & openingstijden

Dorpsstraat 70 4661 HR Halsteren

fm-124@hema.nl

0164-682052

www.HEMA.nl

maandag09:00 - 17:30 u
dinsdag09:00 - 17:30 u
woensdag09:00 - 17:30 u
donderdag09:00 - 17:30 u
vrijdag09:00 - 17:30 u
zaterdag09:00 - 17:00 u
zondagGesloten