House of Marqeez

 

Marqeez, geïnspireerd op 'Markies', is een dansschool die zich richt op de liefde en passie voor dans. Met de hiphopfilosofie als basis, waarin liefde en respect vooropstaan, biedt Marqeez ruimte voor dansontwikkeling en vooral dansplezier.

Dit zijn de dansstijlen die je bij ons kunt ontwikkelen:

Hiphop: In ons hiphop programma worden de dansers zo breed mogelijk opgeleid. Je leert popping, house en locking technieken waardoor je groeit als danser en geniet van veel afwisseling tijdens de lessen!

Hiphop MINIKIDZ: Voor jongens en meisjes van 3 tot en met 5 jaar. Simpele hiphopdansjes, hiphopspelletjes, hiphoploopjes, hiphop handgroetjes, beatbox en coole moves om kennis te maken met de hiphopcultuur voor de allerkleinsten.

Breakdance: De dans van verschillende ’moves’ en vloeiende combinaties! Acrobatisch bewegen over de vloer, de show stelen met je expressie en je energie kwijt raken op up-tempo muziek!

Popping: Door het aanspannen van je spieren in je lichaam, ontstaat de 'pop'.  Een bijna robotische stijl op herkenbare popping muziek.

Dancehall: Een zomerse muziekstijl die is ontstaan in Jamaica. Met 'Ragga Dancehall' ontstond er een dans met voornamelijk heupbewegingen en 'Body Rolls'. Nu is het een populaire dansstijl waarbij er gedanst wordt op reggaeton, reggae en populaire Dancehall muziek.

Moderne dans/ contemporary: Een kleurrijke mix van moderne dans, klassiek ballet, werelddans, experimentele hedendaagse dans met veel aandacht voor techniek en emotie. Een inspirerende les voor iedereen.

Workshops

Je kunt ook verschillende workshops volgen, van moderne tot Ierse dans en van zang tot beatboxing. Kijk op onze website voor het totale aanbod.

Feel the love!

Contact

House of Marqeez
Blokstallen 3
4611 WB Bergen op Zoom
Website: www.marqeez.nl

 

Aanbieders

Leven & wonen

Hotels, campings & B&B's

Aannemers, schilders & klusbedrijven

Bloemenwinkels

Overheid & Samenleving

Lifestyle

Schoenmakers & sleutelservice

Politiek

KijkopBergenopZoom.nl

Netwerken

Eten & Drinken

Mode & Beauty

Vervoer & Mobiliteit

Sport & Ontspanning

Bedrijven & Diensten

Zorg & Gemeenschap

Verenigingen & Instellingen

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven