Marqeez is een dansschool die zich richt op de liefde en passie voor dans.

House of Marqeez

Marqeez, geïnspireerd op ‘Markies’, is een dansschool die zich richt op de liefde en passie voor dans. Met de hiphopfilosofie als basis, waarin liefde en respect vooropstaan, biedt Marqeez ruimte voor dansontwikkeling en vooral dansplezier.

Dit zijn de dansstijlen die je bij ons kunt ontwikkelen:

Hiphop

In ons hiphop programma worden de dansers zo breed mogelijk opgeleid. Je leert popping, house en locking technieken waardoor je groeit als danser en geniet van veel afwisseling tijdens de lessen!

Hiphop MINIKIDZ

Voor jongens en meisjes van 3 tot en met 5 jaar. Simpele hiphopdansjes, hiphopspelletjes, hiphoploopjes, hiphop handgroetjes, beatbox en coole moves om kennis te maken met de hiphopcultuur voor de allerkleinsten.

Breakdance

De dans van verschillende ’moves’ en vloeiende combinaties! Acrobatisch bewegen over de vloer, de show stelen met je expressie en je energie kwijt raken op up-tempo muziek!

Popping

Door het aanspannen van je spieren in je lichaam, ontstaat de ‘pop’.  Een bijna robotische stijl op herkenbare popping muziek.

Dancehall

Een zomerse muziekstijl die is ontstaan in Jamaica. Met ‘Ragga Dancehall’ ontstond er een dans met voornamelijk heupbewegingen en ‘Body Rolls’. Nu is het een populaire dansstijl waarbij er gedanst wordt op reggaeton, reggae en populaire Dancehall muziek.

Moderne dans/ contemporary

Een kleurrijke mix van moderne dans, klassiek ballet, werelddans, experimentele hedendaagse dans met veel aandacht voor techniek en emotie. Een inspirerende les voor iedereen.

Workshops

Je kunt ook verschillende workshops volgen, van moderne tot Ierse dans en van zang tot beatboxing. Kijk op onze website voor het totale aanbod.

Feel the love!

Contact & openingstijden

Blokstallen 3 4611 WB Bergen op Zoom

www.marqeez.nl