Tandartspraktijk Labroides

 

Als u de eerste keer komt in de praktijk, wordt u zo mogelijk door  de tandarts gezien. Deze bekijkt de gegevens van uw vorige tandarts (indien aanwezig), neemt een medische vragenlijst met u door en bespreekt uw klachten en wensen. Hierna worden vervolgafspraken gemaakt met  eventueel röntgenfoto’s. Aan de hand van al deze informatie stelt de tandarts een behandelplan voor u op en wordt dit besproken. Ook als er geen verdere behandelingen hoeven te gebeuren wordt er wel direct een afspraak gemaakt voor de halfjaarlijkse controle. Op deze manier voorkomen we dat u vergeet ons te bellen na een half jaar. (en eventuele gaatjes die er na een half jaar zitten onnodig groter worden).

Als extra service, wanneer uw emailadres bij ons bekend, is sturen wij u een week voor uw afspraak een email als reminder met datum en tijd van uw afspraak! U kunt hieraan geen rechten ontlenen. Verder hebben we op deze manier zo min mogelijk telefoonverkeer, waardoor wij ons vooral bezig kunnen houden met het behandelen van patiënten.

De halfjaarlijkse controles worden zo veel mogelijk bij de klinisch-assistentes gepland in opdracht van een tandarts. Zij doen dan de controle, verwijderen tandsteen en verzorgen eventueel de foto’s natuurlijk in goed overleg. De tandarts beoordeelt altijd uw foto’s. Bij twijfel over de tandheelkundige of medische situatie wordt de tandarts er altijd bijgeroepen. Pijnklachten worden meestal dezelfde dag nog gezien, maar vaak zal er  toch een vervolgafspraak voor een behandeling gemaakt moeten worden. Wij proberen u zo veel mogelijk bij de tandarts te plannen, een enkele keer zal dit echter niet lukken door ziekte of afwezigheid.

Tevens kunnen wij uw lach nog meer verfraaien met tijdelijke fillers en Botox-behandelingen. Deze fillers zijn van het super-merk Teosyal. Voor meer informatie verwijs ik u graag naar onze site.

Contact

Tandartspraktijk Labroides
Zuid-Westsingel 202
4611 KH Bergen op Zoom
tel: 0164-299136
e-mail: praktijk@hoffenkamp.nl
Website: www.labroides.nl

Openingstijden

Maandag:
08.30 - 17.00 uur
Dinsdag:
08.30 - 17.00 uur
Woensdag:
08.30 - 17.00 uur
Donderdag:
08.30 - 17.00 uur
Vrijdag:
geen patientenbehandeling
Zaterdag:
gesloten
Zondag:
gesloten

 

Aanbieders

Leven & wonen

Hotels, campings & B&B's

Aannemers, schilders & klusbedrijven

Bloemenwinkels

Overheid & Samenleving

Lifestyle

Schoenmakers & sleutelservice

Eten & Drinken

Mode & Beauty

Vervoer & Mobiliteit

Sport & Ontspanning

Bedrijven & Diensten

Zorg & Gemeenschap

Verenigingen & Instellingen

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven