Vraagwijzer

 

De vereniging Vraagwijzer is een samenwerking tussen gemeentelijke diensten, welzijnsorganisaties, zorginstellingen, woningstichtingen en vele anderen. Het doel is om mensen met vragen in de goede richting te wijzen en indien gewenst te ondersteunen met het doen van aanvragen om veilig en zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. De adviseurs werken onafhankelijk en objectief.

Bij het loket kunt u terecht met vragen over Welzijn, Wonen & Mobiliteit, Zorg & Gezondheid en Financiën. U krijgt informatie, advies en zo nodig helpen de adviseurs met het invullen van de aanvraagformulieren. 's Middags zijn er geen adviseurs aanwezig maar is de receptie wel open om folders en formulieren op te halen of in te leveren.

Informatie, Advies, Hulp bij, Vragen over, meedenken bij:

Dagverzorging, invullen van formulieren, maaltijdendienst, huishoudelijke hulp & thuiszorg, (Gemeentelijke) belastingformulieren, voorzieningen, woningaanpassingen, kwijtscheldingen, bijstandsaanvragen, alarmapparaten, deeltaxi, activiteiten, (computer)cursussen, terminale zorg, woonvormen, inschrijven voor zorginstellingen, Huurtoeslag, Zorgtoeslag, vrijwilligershulp, mantelzorg, voorrang voor een woning, rolstoel, scootmobiel, verhuiskosten, ouderenadvies, enzovoorts.

 

Contact

Vraagwijzer
Jacob Obrechtlaan 5
4611 AP Bergen op Zoom
tel: 0164-299491
e-mail: info@vraagwijzerboz.nl
Website: vraagwijzerboz.nl

 

Aanbieders

Leven & wonen

Hotels, campings & B&B's

Aannemers, schilders & klusbedrijven

Bloemenwinkels

Overheid & Samenleving

Lifestyle

Schoenmakers & sleutelservice

Politiek

KijkopBergenopZoom.nl

Netwerken

Eten & Drinken

Mode & Beauty

Vervoer & Mobiliteit

Sport & Ontspanning

Bedrijven & Diensten

Zorg & Gemeenschap

Verenigingen & Instellingen

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven