Zorgbureau De Puzzel - Logeerhuis De Oplossing

 

Zorgbureau De Puzzel is een kleinschalige organisatie voor professionele zorgondersteuning voor kinderen en jongeren met een beperking, waarbij de ontwikkelingsmogelijkheden van de cliënt centraal staan. Zorgbureau De Puzzel biedt zorg aan twee verschillende doelgroepen met hun eigen problematiek en hun eigen benaderingswijze.

De ene doelgroep betreft kinderen en jongeren met een verstandelijke of lichamelijke beperking. De andere doelgroep betreft kinderen en jongeren met een psychiatrische stoornis zoals AD(H)D, ODD of Autisme Spectrum Stoornis (ASS).

Zorgbureau De Puzzel beschikt voor de begeleiding en verzorging over goed opgeleide en gespecialiseerde medewerkers met relevante kennis en ervaring. Daarnaast is er een Orthopedagoog in dienst. De zorg wordt gefinancierd uit het PGB van de Cliënt. De faciliteiten zijn zodanig ingericht dat beide doelgroepen er gebruik van kunnen maken, echter wel gesplitst in activiteiten, tijdstippen en locaties.

 

Logeerhuis De Oplossing bevindt zich in het monumentale pand In de Arcke Noë, aan de Zuidzijde Haven 11 in Bergen op Zoom. Het logeerhuis biedt in de even weken gelegenheid om een weekend te logeren voor cliënten met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

Er is plaats voor maximaal 8 kinderen en jongvolwassenen. Professionele begeleiders bieden hun een ontspannen week(end) binnen de zorg en structuur waar de individuele cliënt behoefte aan heeft. Naast het ondernemen van activiteiten worden de kinderen gestimuleerd op het gebied van zelfredzaamheid, middels het helpen bereiden van de maaltijden en het trainen van de zelfverzorging.

Ook tijdens vakantieperiodes of op weekdagen kunnen kinderen terecht bij Logeerhuis De Oplossing. Logeerhuis De Oplossing biedt kinderen ook een ontspannen en veilige plek tijdens een avond uit of een vakantie van ouders.

 

Wij zijn voor cliënten en ouders natuurlijk 24 uur bereikbaar en werken ook in opdracht van de gemeente voor jeugd en de WMO.

Contact

Zorgbureau De Puzzel - Logeerhuis De Oplossing
Zuidzijde Haven 11/11a
4611 HA Bergen op Zoom
tel: 0164-230113
e-mail: anjazee@zorgbureaudepuzzel.nl
Website: www.zorgbureaudepuzzel.nl

 

Aanbieders

Leven & wonen

Hotels, campings & B&B's

Aannemers, schilders & klusbedrijven

Bloemenwinkels

Overheid & Samenleving

Lifestyle

Schoenmakers & sleutelservice

Politiek

KijkopBergenopZoom.nl

Netwerken

Eten & Drinken

Mode & Beauty

Vervoer & Mobiliteit

Sport & Ontspanning

Bedrijven & Diensten

Zorg & Gemeenschap

Verenigingen & Instellingen

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven