14 juniLAUREL & HARDY filmavond !

Het moet niet gekker worden, de Jitterbugs Tent gaat vrijdag avond 14 jni weer terug waar het allemaal ooit  begon. Want deze avond is de club  voor de tweede keer in te vinden in het pand aan de Blokstallen 3 te Bergen op Zoom. Het pand waar het  in 1990 allemaal begon. Daarom geeft de JitterbugsTent, de regionale Laurel & Harydy fanclub,  gratis toegang aan iedereen die in Schotse kilt naar de filmavond komt!!! De reden word zo  duidelijk!

 

De filmavond begint om stipt 20:00 uur met de uit  1928 daterende slap-stick Flying Elephants waarin wij het duo in het stenen tijdperk zien. Een ouderwets gevecht om het hart van een vrouw te winnen tussen Stan, Ollie en James Fnlayson zorgt voor de nodige hilarische scenes die wij van het duo gewend zijn., Een film die je niet mag missen.

Als tweede staat de onvervalste dijenkletser op proggramma, Helpmates  uit 1932! Om te begrijpen waarom er wereldwijd zoveel liefhebbers van dit duo zijn moet je deze film één keer in je leven gezien hebben. Dit is werkelijk de film waar ondermeer de serie F.R.I.E.N.D.S.  op gebasseerd is. Alle humor die in de T.V. serie te zien is hebben Laurel & Hardy in 1932 al eens laten zien en daarmee bewezen hoe tijdloos hun humor is! De  voorwaardelijke liefde voor elkaar, het helpen maar niet alleen in positieve zin maar ook van de regen in de drup is iets waar niet alleen Chandler, Joey, Rachel, Monica, Ross en PhoeBoe het alleenrecht op hebben, Maar Stan en Ollie hadden hier het patent op. Helpmates  is misschien wel een van de meesterwerken van dit duo!

Als klapper op de vuurpijl is Bonnie Scotland toch echt wel  de film die deze avond ieders buikspieren laat trainen. Het is lachen vanaf het moment dat je Stan en Ollie het beeld ziet lopen tot aan de slotvscene! Deze speelfilm werd in 1935 gemaakt , in de periode dat het duo op z'n sterkst was. Stan en Ollie in het Schotse leger op patroile in India, dat kan niet veel goeds brengen dan alleen maar tranen van het lachen.

 

Voor alle bezoekers die in Schotse Kilt komen is er GRATIS TOEGANG!!!!!

De avond begint om 20:00 uur, de Jitterbugs Tent - Another Nice Mess Bar is om 19:00 uur al open! Entree is : € 5,00 voor de gewone bezoeker, €4,00 als men een ticket reserveerd via jitterbugstent@gmail.com en voor leden en donaeurs is de toegang slechs € 3,00!

Maar voor iederen geldt, met kilt aan GRATIS TOEGANG!!!!

 

Locatie: Blokstallen 3 - 4611WB Bergen op Zoom

 

 

 

Jitterbugs Tent

Jitterbugs Tent
Princesseplaat 46
4617LB Bergen op Zoom
tel: 0611739733
e-mail: jitterbugstent@gmail.com
Website: www.jitterbugstent.nl
Openingstijden
Vrijdag:
Eelke tweede vrijdag van de maand vanaf 20:00 uur in zaal bij Facilitair Bedrijf, Blokstallen 3 te Bergen op Zoom

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven