Big data and great contacts

Exclusief voor gepassioneerde ondernemers, inspirerende leidinggevenden en eigenaren van bedrijven was er dinsdag 15 mei Bedrijven voor Bedrijven.

De aanwezigen hadden de volgende overeenkomsten:
- passie voor ondernemen
- actief op zoek naar nieuwe verbindingen
- en bovendien partner van Samen in de Regio.

BIC van Koninklijke Luchtmacht Vliegbasis Woensdrecht
De gasten werden ontvangen in het Bedrijfs Informatie Centrum van Koninklijke Luchtmacht Vliegbasis Woensdrecht. Het idee achter de middag was in kleinschalig verband netwerken, elkaar beter leren kennen en mogelijk lokaal gaan ondernemen. Uiteraard begeleid door een hapje en drankje.

De aftrap
De middag werd afgetrapt met een presentatie over de Vliegbasis door Ivo Suurmeijer, senior adviseur personeel en bedrijfsvoering van Vliegbasis Woensdrecht, daarna volgde een interessante presentatie over Big Data van Frank Meijer, Strategisch Adviseur Informatie en Processen van de gemeente Bergen op Zoom. De achterliggende boodschap van de presentatie over Big Data was, wees je bewust van wat er allemaal al kan en welke data in zowel positieve als negatieve zin gebruikt worden.

Double Speeddaten
Aansluitend werd gestart met double speeddaten. Op deze manier kregen de aanwezigen de gelegenheid om bij te praten en nieuwe relaties te ontmoeten. Elke tien minuten werd er gerouleerd. Dit resulteerde erin dat men aan het einde van de bijeenkomst minimaal vijftien nieuwe contacten had gelegd.  

Interactieve feedback
Voordat werd overgegaan naar de netwerkborrel waren er nog enkele vragen te beantwoorden door de aanwezigen. Dit gebeurde via een online-tool, waarop men met hun mobiel kon inloggen en de gepresenteerde vragen beantwoorden. Uiteraard kon dit anoniem!

Zoals gebruikelijk bij onze bijeenkomsten is de middag weer vakkundig in beeld gebracht, ditmaal  door Chris van Klinken van Klink Fotografie.

Partners bedankt!

Samen in de Regio

Samen in de Regio
Drebbelstraat 20
4622 RC Bergen op Zoom
e-mail: info@sameninderegio.nl
Website: http://www.sameninderegio.nl
Openingstijden
Maandag:
08.30 - 17.00
Dinsdag:
08.30 - 17.00
Woensdag:
08.30 - 17.00
Donderdag:
08.30 - 17.00
Vrijdag:
08.30 - 12.30
Zaterdag:
Gesloten
Zondag:
Gesloten

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven