Een extra rondje cadeau bij Samen in de Regio

Het is 2,3 meter lang, 90 cm hoog, 60 cm breed met bovenop een glasplaat. Het staat in Puttershoek maar we hebben het graag in Bergen op Zoom. Kunnen jullie iets betekenen? Zo’n vraag krijgen we echt niet wekelijks. Maar het is wel een vraag die past bij het netwerk van Samen in de Regio.

Het Aventurijncollege zet in op praktijkles, ook in de school. Het economielokaal is ingericht om zo goed mogelijk de praktijksituaties na te bootsen. Het is voor de leerlingen een goede voorbereiding op hun vervolgopleiding. En daarom wilden zij de balie uit een voormalige winkel in Puttershoek heel graag op school hebben.

Het is een balie van formaat. Het transport red je niet met een grote auto of een kleine bus. Binnen het netwerk van Samen in de Regio zitten net zo goed ‘de grote jongens’, ook Meeus bgt Transport. Zij zijn gewend aan grote maten. Maar zij  hebben ook hun verplichtingen en een strakke planning. Het is niet vanzelfsprekend dat binnen ‘no-time’ op de afdeling planning een mogelijkheid gevonden werd om een extra rondje Puttershoek op te nemen in een van de routes.

Een ‘grote jongen’ of niet. Wat Samen in de Regio betreft begint het met een goede ‘mind’. Iets willen betekenen voor een ander bijvoorbeeld. En de inspiratie van Meeus Transport past daarbij. Bedankt heren!

De eerste praktijklessen op het Aventurijncollege staan al ingepland. En da’s veel leuker dan met je neus in de boeken. Wat een geluk.

 

Samen in de Regio

Samen in de Regio
Rooseveltlaan 148
4624 DE Bergen op Zoom
e-mail: info@sameninderegio.nl
Website: http://www.sameninderegio.nl
Openingstijden
Maandag:
08.30 - 17.00
Dinsdag:
08.30 - 17.00
Woensdag:
08.30 - 17.00
Donderdag:
08.30 - 17.00
Vrijdag:
08.30 - 12.30
Zaterdag:
Gesloten
Zondag:
Gesloten

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven