'How To Succeed' bijna uitverkocht!

‘How to succeed’ met een voorstelling waarvan je de naam bijna niet kunt onthouden? Daar heeft The MusiCompany wel even over na moeten denken, maar het antwoord is simpel… gewoon door jezelf te blijven.
Van 14 t/m 17 november, een jaar na hun succes met Grease, brengt TMC het publiek in de Maagd als vanouds een ‘feelgood’ voorstelling waarin elk lid van het podium zal knallen. 

 

De jonge ambitieuze Finch, gespeeld door Temmo Berends, besluit zijn glazenwasserscarrière gedag te zeggen nadat hij het handboek “How To Succeed In Bussiness Without Really Trying” in handen krijgt. Hoewel hij op het eerste gezicht niet gemaakt is voor het zakenleven, klimt Finch stap voor stap omhoog op de ladder van succes. Lukt het hem - zigzaggend tussen de jaloerse collega’s, sexy secretaresses, uitbundige kantoorfeesten, kritische managers, cafeïneverslaving en ware liefde – de top te bereiken? 

 

‘How To Succeed In Bussiness Without Really Trying’ is het regie-debuut van Jan Dua. Het is een doldwaze Broadway musical vol met swingende muziek, snelle choreo’s en herkenbare kantoorclichés. Kaarten voor ‘How To Succeed’ zijn te koop via de website van Theater De Maagd. De link: https://www.demaagd.nl/zoek/?q=how+to+succeed. Wees er snel bij, de voorstellingen zijn bijna uitverkocht. 

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven