Inschrijven 30e Wandelvierdaagse Halsteren

De Wandelvierdaagse van Halsteren gaat dinsdag 3 september weer van start. Vier dagen lopen langs mooie routes door Halsteren en een stuk Lepelstraat. Dit jubileumjaar is er ook iedere avond een route van 15 km.

U kunt zich natuurlijk vooraf inschrijven op de volgende locaties voor € 4,-

·       Tijdens openingstijden in de maand augustus bij Boekhandel Vermeulen in de Dorpsstraat.

·       Maandag 26 augustus van 19.00 uur tot 20.00 uur in Halsteren in de Kannebuis, café de Roos en basisschool de Toermalijn, in Lepelstraat in gemeenschapshuis St. Antonius.

·       Donderdag 29 augustus van 19.00 uur tot 20.00 uur in Halsteren in de Kannebuis, café de Roos en basisschool de Toermalijn.

Wilt u nog wachten tot dinsdag 3 september, dan kunt u vanaf 17.30 uur in de Kannebuis nog uw startkaart halen, dan zijn de kosten €5,-.

Daarvoor krijgt u onderweg een lekkere traktatie en natuurlijk de medaille van de wandelbond.

De 15 km mag vanaf 18.00 uur de startkaart ophalen en vertrekken. Daarna start om 18.30 uur de 10 km, de 5 km vertrekt om 18.45 uur. We hopen op goed wandelweer en veel enthousiaste deelnemers! 

We zijn op zoek naar vrijwilligers/bestuursleden. Helpen bij het plaatsen van borden, routes controleren en verkeersregelaars plaatsen, sponsoren langsgaan, er zijn veel zaken die geregeld moeten worden voor dit evenement en daar zoeken we dus enthousiaste mensen voor! Kom gerust eens langs tijdens de vierdaagse om hierover meer te vragen of je aan te melden. Via de site of facebook kunt u ook altijd contact opnemen.

Volg ons op Facebook of check de site voor de laatste informatie!
www.wandelvierdaagse-halsteren.nl

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven