10 jaar CKB Keys & Voices and Friends

Naam evenement:
10 jaar CKB Keys & Voices and Friends
Datum:
8 december 2018
Tijden:
aanvang: 20.00 uur
Locatie:
Schouwburd De Maagd
Toegangsprijs:
niet bekend bij de redactie
Kaartverkoop:
zie website
Organisator:
Cultuurbedrijf Bergen op Zoom
Website:
www.demaagd.nl

Beschrijving

Al 10 jaar een begrip in Bergen op Zoom: de optredens van duo’s CKB cursisten zang en piano lichte muziek. Dit vraagt om een feestelijke jubileumshow: in De Maagd op zaterdag 8 december 20:00. Met gastoptredens van diverse muzikale friends, dynamische acts van CKB danscursisten en mooie visuals uit de CKB ateliers. Er zijn nog plaatsen vrij: zie ook www.demaagd.nl

Op een mooie dag ontstond op het CKB een idee voor een nieuw project. Docenten Mireille Matthijssen (zang) en Erwin Leijs (piano lichte muziek) namen een gezamenlijk initiatief waarbij hun cursisten op het podium duo’s vormden: Keys & Voices. Inmiddels is dit jaarlijks terugkerend concert al 10 jaar een begrip in Bergen op Zoom. De CKB Theaterzaal zit steevast vol, vandaar dat de jubileumeditie plaatsvindt in de Grote Zaal van De Maagd. Op dit podium komen de vele optredens met sfeervolle theatereffecten volledig tot hun recht.

Afwisselend spektakel

Iedereen is welkom bij deze feestelijke show vol fijne popmuziek uit verleden en heden, indrukwekkend artwork en met talentvolle duo’s vocalisten en pianisten die je een muzikaal spektakel voorschotelen. De rode loper ligt uit voor deze jubileumeditie, met eveneens verrassende dansacts en gastoptredens. Keys & Voices and Friends is dan ook een toepasselijke naam voor deze totaalbeleving, waarbij de kleuren ROOD, GROEN en BLAUW en de interactie met het publiek een belangrijke rol krijgen. In de foyer is er een gezellige Afterparty.

 

Deel bericht:

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven