Kijk Binnen bij Bedrijven

Naam evenement:
Kijk Binnen bij Bedrijven
Datum:
14 september 2019  - 21 september, 2019
Locatie:
overal in de regio (zie website)
Toegangsprijs:
n.v.t.
Kaartverkoop:
n.v.t.
Organisator:
Samen in de Regio en Werkcentrum Brabantse Wal
Website:
www.kijkbinnenbijbedrijven.nl

Beschrijving

 

Inschrijving voor belangstellenden geopend

 

In de week van 14 tot en met 21 september is het weer zover. Het is dan de week van Kijk Binnen Bij Bedrijven. Bedrijven en organisaties op de Brabantse Wal zetten hun deuren open voor iedereen die belangstelling heeft om eens binnen te kijken. Het kan gaan om een bezoekje door hen die gewoon nieuwsgierig zijn. Voor anderen die op zoek zijn naar een baan, vrijwilligerswerk of een stage is het vanwege een heel andere reden interessant om eens binnen te kijken.

Op de website www.kijkbinnenbijbedrijven.nl staan alle deelnemers vermeld. Belangstellenden kunnen zich vanaf 12 augustus via die website aanmelden bij de bedrijven en organisaties.

Het bezoeken van een bedrijf of organisatie geeft niet alleen een indruk van wat er gebeurt. Het is ook een kans om de mensen die er werken te spreken en je krijgt zelfs een indruk van de werksfeer. Mensen die op zoek zijn naar een baan, vrijwilligerswerk of bijvoorbeeld een stage komen met een bezoek tijdens Kijk Binnen Bij Bedrijven des te beter te weten of het bedrijf of de organisatie bij hen past. “Dan is het ook gemakkelijker om een goede keuze voor de toekomst te maken. Je talent inzetten op de juiste plek, dan wordt een baan of vrijwilligerswerk nog leuker”, vertelt Anita Karremans van Samen in de Regio. Die organisatie is samen met het Werkcentrum Brabantse Wal organisator van Kijk Binnen Bij Bedrijven.

In april vond de eerste editie van Kijk Binnen Bij Bedrijven plaats. Bedrijven en organisaties werden druk bezocht. Sommige belangstellenden konden na een kennismaking zelfs direct aan de slag met een nieuwe baan of vrijwilligerswerk.

Bedrijven en organisaties uit de gemeente Woensdrecht, Steenbergen en Bergen op Zoom doen mee met Kijk Binnen Bij Bedrijven. Op de website www.kijkbinnenbijbedrijven.nl is te lezen wie er deelnemen, wat zij te bieden hebben (bv. vacatures, vrijwilligerswerk, stageplekken) en op welke momenten in die week de deuren bij hen open staan.

Aanmelden voor een bezoek aan een bedrijf of organisatie kan tot 13 september. Op zoveel plekken als men zelf wil. Ook nieuwe bedrijven en organisaties melden zich nog aan. Het is dus de moeite om de lijst van deelnemers op de website regelmatig te checken.

 

Deel bericht:

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven