Schaatsavond voor aangepast sporten

Naam evenement:
Schaatsavond voor aangepast sporten
Datum:
3 december 2019
Locatie:
schaatsbaan Grote Markt
Organisator:
Het Bergs Winterparadijs / F!TFabriek
Website:
zie bericht

Beschrijving

Op dinsdagavond 3 december 2019 is op de schaatsbaan op de Grote Markt in Bergen op Zoom een avond voor sporters met een beperking. Sinds 2013 bestaat in Bergen op Zoom een werkgroep Aangepast Sporten, waarbij sportverenigingen zijn aangesloten die een aanbod hebben voor sporters met een beperking. Sporters hebben tevens de mogelijkheid om tijdens deze avond te curlen.

Deelnemers komen zowel van de verschillende sportverenigingen, maar ook van organisaties zoals S&L (Lambertijnenhof) en SDW. Ook van Titurel (woonvoorziening in Putte) komen bewoners schaatsen op de Grote Markt.

Deze avond is mede mogelijk gemaakt door medewerking van Het Bergs Winterparadijs en de F!TFabriek. De avond heeft een besloten karakter (toegang alleen met entreekaart), waardoor alleen sporters met een beperking en hun ouders/begeleiders welkom zijn. Het is vrij om te schaatsen, te curlen of gewoon te kijken. Daarnaast zal er in de horeca gelegenheid gezorgd worden voor entertainment.

Met deze avond sluit de werkgroep 2019 af en wordt er ondertussen hard gewerkt om zoveel mogelijk mensen met een beperking structureel aan het sporten en bewegen te krijgen. Zo zal onder andere het project Special Heroes binnen het speciaal onderwijs gecontinueerd worden.

Voor meer informatie over de schaatsavond en het aangepast sporten kunt u contact opnemen met de F!TFabriek; r.vantiggelen@fitfabriekboz.nl of bezoek www.unieksporten.nl.

Foto: Chris van Klinken

 

Deel bericht:

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven