Broojebal

Naam evenement:
Broojebal
Datum:
20 januari 2018
Tijden:
aanvang: 14.00 uur (zaal open: 13.30 uur)
Locatie:
voormalige bibliotheek Halsteren.
Toegangsprijs:
gratis entree
Kaartverkoop:
n.v.t.
Organisator:
Stichting Alterse Carnaval

Beschrijving

De eerste editie van het vernieuwde Broojebal was verleden jaar een groot succes,  met een goede opkomst en leuk entertainment. Het Broojebal is voor alle leeftijden en net zoals het motto van dit jaar aangeeft: Oud Gedaon is Jong Geleerd.

Iedereen is van harte welkom om van deze aftrap van de aankomende Vastelaoved te komen genieten. Het beloofd weer een leuke middag te worden voor jong en oud. Ook dit jaar is weer voor een entertainment programma gezorgd in de vorm van theater, sketches, liedjes, gedichten en nog veel meer. Dat alles in een knusse omgeving. Men kan weer gaan genieten van een middag vullend programma.

Net zoals verleden jaar is het Broojebal weer een samenwerking tussen de plaatselijke toneelvereniging ”Ons Kent Ons” en de Stichting Alterse Carnaval. Als klap op de vuurpijl zullen Lus Vanwijck uit Kalmthout en de Dweilbands Van Alles Wa en ’t Wor Wa tijdens het Broojebal meerdere malen zorgen voor vrolijke en bekende muziek.

“Ons Kent Ons” en de Stichting Alterse Carnaval hebben, gezien het motto, ervoor gekozen om deze middag in het teken te laten staan van vervlogen tijden. We gaan terug in de tijd van ons eigen Altere. Alle dingen die je vroeger kon doen en de cafés die er vroeger waren. De koers, de kermis en nog veel meer. Bij binnenkomst krijgen alle bezoekers een gratis bakje koffie aangeboden. Kortom, een leuke en gezellige middag met veel vermaak.

 

Deel bericht:

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven