Kiwanis Spelen bij de Peperbus

Naam evenement:
Kiwanis Spelen bij de Peperbus
Datum:
19 augustus 2018
Tijden:
aanvang: 12:00 uur - 17.00 uur
Locatie:
Grote Markt Bergen op Zoom
Toegangsprijs:
gratis
Organisator:
Kiwanis Bergen op Zoom
Website:
www.kiwanis.nl/bergenopzoom
E-mail:
bergenopzoom@kiwanis.nl
Telefoon:
+0610566578

Beschrijving

Kiwanis Club Bergen op Zoom organiseert in het laatste weekend van de schoolvakantie op zondag 19 augustus voor de vijfde keer het evenement ‘Spelen bij de Peperbus’.

Op deze zondag wordt de Grote Markt omgebouwd tot een gratis speelplaats voor kinderen. Er staan dan diverse attracties als springkussens, base jump, mini reuzenrad, bungee trampoline, zweefmolen en diverse oud Hollandse spelen, waar alle kinderen uit de stad en omstreken zich kunnen vermaken. Daarnaast kunnen kinderen zich laten schminken.

Uiteraard is gezorgd voor professionele begeleiding en dragen ook de clubleden hun steentje bij. Aan een versnapering is gedacht en tegen een kleine vergoeding worden suikerspin, popcorn, poffertjes en limonade aangeboden.  

Deze gratis speelmiddag voor kinderen laat zien waar een Kiwanisclub voor staat; midden in de samenleving en gericht op het welzijn van met name kinderen. De middag wordt mogelijk gemaakt door een groot aantal sponsoren samen met Kiwanis Club Bergen op Zoom. Op de Grote Markt zullen zich ook de projecten presenteren die dit jaar door Kiwanis Club Bergen op Zoom worden ondersteund.

 

Deel bericht:

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven