Braderie Halsteren

Naam evenement:
Braderie Halsteren
Datum:
15 september 2018  - 16 september, 2018
Tijden:
zie bericht
Locatie:
zie bericht
Organisator:
Sint Cecilia Eensgezindheid Halsteren i.s.m. Euromarkt
Website:
www.harmoniehalsteren.nl
E-mail:
ceciliahalsteren@gmail.com

Beschrijving

43e braderie van Halsteren, wederom één kilometer plezier!!

Op 15 en 16 september is het weer braderie in Halsteren. De organisatie is zoals ieder jaar in handen van Sint Cecilia Eensgezindheid Halsteren, in samenwerking met Euromarkt. Dit evenement is één van de grootste in Halsteren, met ruim één kilometer plezier, op en rondom de Dorpsstraat.

De braderie is al jarenlang het traditionele evenement na de zomervakantie, waar iedereen in Halsteren elkaar weer ontmoet en bij kan kletsen. Zoals altijd is de Dorpsstraat weer afgeladen met allerlei verschillende marktkramen. Over het traject zullen diverse stichtingen en verenigingen die Halsteren rijk is aanwezig zijn Het opbouwen begint op allebei de dagen om 07.00 uur en het afbreken vindt steeds om 18.00 uur plaats. De officiële opening wordt gehouden op zaterdag om 11:00 uur waarbij Harmonie en Drumband Sint Cecilia Eensgezindheid een optreden zal geven op de kiosk aan het Burgemeester Mastboomplein. Behalve Sint Cecilia Eensgezindheid staan er op beide dagen ook allerlei andere bandjes en muziekgroepen op het parcours en op de traditionele kiosk. Op zondagmiddag zal Harmonie Concordia de optredens op de Kiosk afsluiten.

Kermis

Ook zal dit jaar weer ’t Lindelaantje naast de Quirinuskerk gevuld staan met een diversiteit aan Kermisattracties. Een leuke afwisseling voor het bezoeken van de kraampjes en een belevenis voor jong en oud. En zoals ieder jaar staat er weer ter hoogte van het Burgemeester Mastboomplein een leuke kinderbraderie opgesteld. Daar zijn overigens nog steeds plekken voor beschikbaar. Aanmelden voor de kinderbraderie kan door te bellen met Carla van der Westen 06-10744297

De Halsterse braderie is dus ook dit jaar weer geheel in het teken van plezier, leuke koopjes, lekkere hapjes, sfeervolle muziek en vooral veel gezelligheid.

Op deze dagen is er van alles te beleven in het centrum van Halsteren. Van Vogelenzang tot aan de Beeklaan. Denk bijvoorbeeld aan tal van verenigingen die ook op deze dagen zichzelf promoten. Denk hierbij aan: KinderVakantieSpel ‘Onder de Panne; zij zorgen weer voor een leuk springkussen voor de kinderen en er is ook de mogelijkheid om kinderen te laten schminken door deze enthousiaste vrijwilligers. Stichting Samenloop voor Hoop, Stichting Alterse Carnaval en Scouting Jeanne D’ Arc zullen ook aanwezig zijn. En Sint Cecilia Eensgezindheid zelf staat ook met een kraam op de route voor toelichting over hun scholenproject ‘Muziekids’ en met hun wel bekende Ei-Loterij.

Ook de cafés pakken deze dagen extra uit. Er wordt gezorgd voor tenten en terrassen bij Café Zaal Tivoli en bij Café de Roos en Het Dorpskoffiehuis is ook open. Tevens zal er op heel de route muzikale opvrolijking zijn met Bandjes, DJ’s en Zangers.

Het programma is als volgt:

Dorpskoffiehuis:

- zaterdag

 • 14.00 uur Glenn Danen
 • 19.00 uur P.T.E. Express o.l.v. Peter Franken. Wilders Plompen en Janus Hoekstra

- zondag

 • Eric van Gent

Café De Roos:

- zaterdagavond

 • DJ Bryan en special gast DJ Jantje

- zondag

 • Corné van Meer

Café Zaal Tivoli :

- zaterdag

 • DJ Luuk, FF wa anders, Zumba club en Wim

- zondag

 • DJ Luuk, Ut Kliekske, Zumba en Wim

En bij de KIOSK op het Burg. Mastboomplein

- zaterdag

 • 11:00u Opening Braderie Sint Cecilia Eensgezindheid
 • 13:00u Saxofobie
 • 14:00u Popkoor You name it!
 • 15:00u Duo AHMazing

- zondag

 • 12:00u Koorpassie
 • 13:00u Ensemble o.l.v. Bianca Jonkers
 • 14:00u Popkoor Rise and Shine
 • 16:00u Harmonie Concordia

Er is op de route ook genoeg mogelijkheid om iets lekkers te nuttigen bij kramen maar ook op terrassen zoals bijvoorbeeld bij recent geopend restaurant 1633. Een aantal kraampjes zal ervoor zorgen dat u niet zonder lege maag naar huis zult gaan. Als u geïnteresseerd bent in boeken, dan is de boekenmarkt echt iets voor u. Voor een zacht prijsje kunt u wellicht een boek aanschaffen, waar u nu echt naar opzoek was. De boekenmarkten zijn gevestigd in beide kerken.

Kortom er is weer genoeg te beleven deze twee dagen in Halsteren.

Voor alle informatie over de braderie kunt u terecht bij Carla van der Westen (06-10744297) of mailen naar braderiehalsteren@live.nl.

 

 

Deel bericht:

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven