Accon avm organiseert bijzondere kennissessie voor ondernemers

Naam evenement:
Accon avm organiseert bijzondere kennissessie voor ondernemers
Datum:
23 oktober 2018
Tijden:
19.30 - 21.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur)
Locatie:
Accon avm, Zuidzijde Haven 39a, Bergen op Zoom
Toegangsprijs:
n.v.t.
Organisator:
Accon avm

Beschrijving

Al meer dan honderd jaar staat Accon avm ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf bij om optimale resultaten te behalen uit hun bedrijfsvoering. Ooit begonnen als boekhoudorganisatie die coöperatief lijn bracht in de administraties van boeren, groeide Accon avm uit tot een accountantsorganisatie die beschikt over deskundige en ervaren experts die samen met lokale deskundigen ondernemers ondersteunen in hun bedrijfsvoering. Georganiseerd in een vijftigtal lokaal en regionaal werkende kantoren, dicht bij hun klanten en relaties.

Op dinsdag 23 oktober organiseert Accon avm in Bergen op Zoom een bijzondere avond voor relaties en belangstellende ondernemers. Met het thema ‘Financieel succesvol ondernemen in 2019: hoe doe je dat?’ krijgen de genodigden legio levensbestendige tips en adviezen.

Tijdens deze kennissessie geven de experts van Accon avm advies over de wijze om cijfers praktisch in te zetten voor de bedrijfsstrategie van ondernemingen. Daarnaast komen slimme vormen van financiering aan de orde, die ondernemers in staat stellen hun doelen te verwezenlijken. Er komen daarbij tips over onder meer het hefboomeffect en het aantrekken van vreemd vermogen. Ook is er speciale aandacht voor persoonlijke financiële planning die er voor zorgt dat een ondernemer niet onverwacht in de kou komt te staan.

Vinger aan de pols
“De financiële wereld is alles behalve statisch. Wat vandaag is, is morgen wellicht niet meer. Vinger aan de pols, zaken goed monitoren en indien nodig aanpassen, is een vereiste”. De accountants en adviseurs van Accon avm staan hun relaties daarin deskundig bij.

De kennissessie ‘Financieel succesvol ondernemen in 2019: Hoe doe je dat?’ wordt op dinsdagavond 23 oktober van 19.00 – 21.00 uur gehouden bij Accon avm, Zuidzijde Haven 39a te Bergen op Zoom.

Kosteloze inschrijving
Inschrijving voor de kennissessie is kosteloos, maar wel verplicht. Geïnteresseerde ondernemers en managers kunnen zich inschrijven via www.acconavmkennissessie.nl.

 

Deel bericht:

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven