Another Nice Mess Night (gratis kennismaken)

Naam evenement:
Another Nice Mess Night (gratis kennismaken)
Datum:
14 september 2018
Tijden:
aanvang: 20.00 uur / zaal open: 19.00 uur)
Locatie:
Zalencentrum De Raayberg, Antwerpsestraat 267 Bergen op Zoom
Toegangsprijs:
gratis entree
Kaartverkoop:
n.v.t.
Organisator:
Jitterbugs Tent
Website:
www.jitterbugstent.nl
E-mail:
jitterbugstent@gmail.com

Beschrijving

Op vrijdagavond 14 september is er weer een Laurel en Hardy filmavond. De club heeft een nieuw onderkomen in zalencentrum de Raayberg. Op deze eerste avond zal de Jitterbugs Tent uw toegang betalen om eens gratis van de sfeer te mogen proeven.

Al sinds 1990 organiseert de club voor liefhebbers van Laurel & Hardy films maandelijks bijeenkomsten. Zoals alle hypes heeft ook de filmclub een periode gekend dat het wat minder was maar de laatste twee jaren is de animo voor de filmavonden groter dan ooit! Met de maandelijkse voorstellingen die tot voor kort in Tapperij de Kroon werden gehouden en zelfs een internationaal weekend evenement de Sondayz genaamd, is de club klaar voor de volgende uitdaging.

Omdat er een einde is gekomen aan het tijdperk van Tapperij de Kroon werd er gezocht naar een ideale locatie om het succes voort te zetten. Volgend jaar zal er weer een Laurel & Hardy Sondayz weekend zijn, waar zich overigens alweer liefhebbers uit diverse landen voor hebben aangemeld. De nieuwe locatie is zalencentrum de Raayberg geworden. Ook hier zal het Laurel & Hardy gezelschap zich elke tweede vrijdag van de maand laten zien en horen. Met bezoekers uit niet alleen Bergen op Zoom of directe omgeving zijn er ook regelmatig liefhebbers uit diverse andere provincies op de filmavonden te vinden. De filmavonden zijn voor iedereen toegankelijk. Leden, niet leden, mannen, vrouwen, jong, oud voor iedereen is er in de Laurel & Hardy club plaats.

Met een ware revival die op dit moment weer gaande is, en dit niet alleen in Nederland maar ook in bijvoorbeeld Arabische en Aziatische landen ziet de toekomst er nog steeds rooskleurig uit voor de liefhebbers van het leukste duo ooit op het witte doek. In januari 2019 zal er een speelfilm te zien zijn in de Nederlandse bioscopen over het leven van Laurel en Hardy. De film focust zich op de laatste afscheidstournee die de heren deden in Engeland en Ierland. John C Reilly speelt Oliver Hardy en Steve Coogan zal de rol van Stan Laurel op zich nemen.

Op vrijdag 14 september zal het nieuwe Laurel & Hardy seizoen van start gaan. Omdat het de eerste voorstelling in de Raayberg is geeft de Laurel & Hardy club aan elke bezoeker een mooie reproductie van een Sons of the Desert poster. Overigens is dit de hoofdfilm die deze avond vertoond zal worden. Ook de legendarische The Music Box, ook wel bekend als de film met de piano en de trap, zal deze avond schitteren op het witte doek. De filmavond begint om 20:00 uur en vanaf 19:00 uur is de organisatie al aanwezig om iedereen te verwelkomen en nieuwkomers te woord te staan en eventueel te voorzien van informatie. De toegang is ditmaal dus gratis! Zalencentrum de Raayberg is te vinden aan de Antwerpsestraatweg 267 te Bergen op Zoom.

 

Deel bericht:

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven