Bergen op Zicht 2018 vol uitdaging en informatie

Naam evenement:
Bergen op Zicht 2018 vol uitdaging en informatie
Datum:
15 september 2018
Tijden:
12:00 - 17:00 uur
Locatie:
zie bericht
Toegangsprijs:
n.v.t.
Kaartverkoop:
n.v.t.
Organisator:
zie bericht

Beschrijving

Op zaterdag 15 september vindt van 12.00 tot 17.00 uur de derde editie plaats van Bergen op Zicht. Je kunt in de binnenstad kennismaken met Bergse verenigingen, groepen en non profit instellingen, meedoen met interessante workshops of je aanmelden als lid of vrijwilliger. Laat jij je eens informeren of zelfs uitdagen deze middag?

Voor jong en oud                                                                                                    

In Den Enghel aan de Grote Markt 19 kunnen jeugdige werkzoekers deelnemen aan Ready4work. Met deze interactieve carrièregame kom je na iedere challenge dichter bij uw ideale baan. Een niet te missen uitdaging!

Ben je al wat ouder, maar wel graag actief? Ook dan ben je in Den Enghel op de juiste plek. Je kunt er meedoen aan een squad challenge. Kom langs en ontdek wat het is.

In de tuinzalen van het Markiezenhof leer je hoe je vrijwilligers vindt of behoudt. Tevens is er allerlei praktische informatie te vinden, bijvoorbeeld over goede voeding bij sporten en hoe je eigen grenzen aangeeft wanneer iemand die overschrijdt!

Daarnaast kun je meehelpen om de binnenstad fris en schoon te maken en er is handige informatie over duurzaamheid te vinden in de pop-up duurzaamheidswinkel aan het Zuivelplein 5.

Informatie en aanmelden

F!tfabriek, Samen in de Regio, WijZijn Bergen op Zoom en de Vrijwilligersacademie organiseren de workshops. Deelname is kosteloos, maar vooraf inschrijven is verstandig want: vol is vol. Kijk hiet voor meer informatie en aanmelden: www.vrijwilligersinformatiepunt.nl/pagina/vrijwilligersacademie

 

Deel bericht:

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven