Bergse Barrier Run

Naam evenement:
Bergse Barrier Run
Datum:
23 september 2017
Tijden:
zie website
Locatie:
zie bericht en website
Toegangsprijs:
zie website
Kaartverkoop:
zie website
Organisator:
Bergse Barrier Run (Junior kamer het Markiezaat)
Website:
barrierrunboz.nl/

Beschrijving

 

GA JIJ DE UITDAGING AAN?

De Bergse Barrier Run wordt dit jaar voor de eerste keer georganiseerd. De Barrier Run is een uitdagende obstacle run op één van de mooiste locaties in Bergen op Zoom: de Binnenschelde.

Het parcours van 7,5 km is uitgezet rondom de Binnenschelde en de start is vanaf de gezellige Boulevard. Het natuurgebied rondom het water biedt spectaculaire hindernissen en is uiteraard uitgebreid met spannende opdrachten en obstacles om het uiterste uit jezelf te halen! Na de run is het lekker nagenieten op de Boulevard of op het strand aan het water. Uiteraard met gezellige muziek, een hapje en een drankje.

De run is geschikt voor deelnemers vanaf 16 jaar en bestaat uit 1 afstand.

De Bergse Barrier Run is een initiatief van de Junior Kamer Het Markiezaat, onderdeel van JCI Nederland. De Junior Kamer organiseert projecten binnen de gemeente Bergen op Zoom waarbij we ons inzetten voor een goed doel en waarbij we graag een positieve bijdrage leveren voor onze mooie stad. Dit is niet alleen leuk, maar ook erg leerzaam.

De Bergse Barrier Run staat dit jaar in het teken van het Campagneteam Huntington. Dit campagneteam zet zich in voor het financieren van het wetenschappelijk onderzoek dat tot een genezende therapie moet leiden voor de ziekte van Huntington. Een erfelijke en dodelijke ziekte. Lees meer over het Campagneteam Huntington op hun website.

Dus doe mee en steun deze initiatiefnemers om zoveel mogelijk geld op te halen voor dit goede doel! Verzamel je running mates en laat zien dat je de Barrier Run aan kan. Of je nu een geoefende ‘mud runner’ bent, voor de allereerste keer aan een Obstacle Run meedoet of zin hebt om lekker met je vrienden / ouders / begeleiders te komen baggeren; de Bergse Barrier Run is voor iedereen! Challenge & fun gegarandeerd! Tevens krijg je de garantie dat de volledige opbrengst van de deelnemers gedoneerd wordt aan Campagneteam Huntington. Dus 100% van de ticketprijs. En hopelijk nog iets meer met hulp van de sponsoren.

Koop je tickets via de website van de Bergse Barrier Run!

Deze run word mede mogelijk gemaakt door de Rovers-run, de organisatoren bedanken de Rovers-run voor hun steun en gesponsorde obstakels.

Stockfoto: Pixabay/bertvthul

 

Deel bericht:

 Reacties:

Log in of registreer nu om te kunnen reageren!

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven