Bikkelen op de Bergse Barrierrun

Naam evenement:
Bikkelen op de Bergse Barrierrun
Datum:
15 september 2018
Tijden:
Vanaf 12.30 uur
Locatie:
zie bericht
Toegangsprijs:
Deelname kost € 22,50 per persoon
Kaartverkoop:
aanmelden via website
Organisator:
Junior Kamer Het Markiezaat, Roparunteam Altijd Eentje Te Veel en Roparunteam De Brabantse Wal
Website:
www.barrierrunboz.nl

Beschrijving

Op zaterdag 15 september organiseert Junior Kamer Het Markiezaat samen met Roparunteam Altijd Eentje Te Veel  en Roparunteam De Brabantse Wal de tweede Bergse Barrierrun. De run is 7,5 kilometer lang en kent 30 obstakels. De route loopt om de Binnenschelde en over de Waterschans, het oudste verdedigingswerk van Bergen op Zoom. De opbrengst gaat naar de Roparun.

 

Start en finish

Om 12:30 uur vertrekt daar de eerste startgroep en dan steeds 10 minuten later een volgende startgroep. De laatste startgroep vertrekt om 13:10 uur.

Route

De run start en eindigt bij Het Strandhuys aan de Boulevard 55 in Bergen op Zoom. Vanaf Het Strandhuys  lopen de deelnemers in noordelijke richting langs en door de Binnenschelde en komen dan ook over de pas in volle glorie herstelde Waterschans, het oudste verdedigingswerk van vestingstad Bergen op Zoom. Uiteindelijk finishen de deelnemers weer op de Boulevard. De route is ongeveer 7,5 kilometer lang. Onderweg zijn er 30 uitdagende obstakels. De route gaat – tegen de klok in – over fietspaden en wegen, maar ook over het strand, gras, door sloten en langs verdedigingswerken.

Aanmelden

Aan de tweede Bergse Barrierrun kunnen 400 mensen deelnemen. Deelname kost € 22,50 per persoon. De minimumleeftijd om deel te nemen is 16 jaar. Aanmelden kan via www.barrierrunboz.nl. De inschrijving is inmiddels geopend. Het is mogelijk om individueel of met een groep in te schrijven en deel te nemen. Hoe meer inschrijvingen er zijn, hoe meer startgroepen opengesteld worden.

 

Deel bericht:

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven