CKB muziekgala en dansvoorstellingen in De Maagd

Naam evenement:
CKB muziekgala en dansvoorstellingen in De Maagd
Datum:
9 juni 2018  - 17 juni, 2018
Locatie:
De Maagd
Toegangsprijs:
zie bericht
Kaartverkoop:
zie bericht
Organisator:
CKB De Maagd / Cultuurbedrijf
Website:
www.ckboz.nl

Beschrijving

 

Ter ere van 150 jaar Gemeentelijk Muziekonderwijs

 

Het CKB sluit het jubileumseizoen feestelijk af met een muziekgala en een dansproductie in De Maagd. Beide staan helemaal in het teken van 150 jaar gemeentelijk muziekonderwijs in Bergen op Zoom. Voor het CKB Muziekgala op zaterdag 9 juni kun je een gratis kaartje afhalen bij de Cultuurbalie (Steenbergsestraat 6) en tickets voor de dansvoorstelling FEEST! op 16 en 17 juni boek je via www.demaagd.nl.

De rode loper van De Maagd ligt uit voor twee grootse CKB producties, die beide als thema 'FEEST! al 150 jaar' hebben. Het Muziekgala op zaterdag 9 juni (aanvang 19:30 uur) heeft een afwisselend programma van allerlei soorten live muziek, omlijst met theater, dans en beeldende kunst, want ook die behoren tot het CKB aanbod.

Instrumentalisten, dansers, zangers, kunstenaars en acteurs laten hun kunsten op diverse manieren zien. Een groot Feestorkest en Feestkoor, diverse ensembles en solisten, een komische act met acht handen op één piano, een optreden van de kersverse KNA-winnaar 2018 en andere talenten, een podium vol snaren van harp en de gitaristen die bij de SENA-award uitreiking speelden, dans en bewegingstheater op live muziek, filmpjes en kunstwerken die een link leggen met de muziek, een speciale bewerking van de schilderijententoonstelling van Moussorgsky en nog veel meer …

Ook in de foyer is er volop feestbeleving. Iedereen is welkom en je kunt maximaal twee gratis kaartjes (vooraf) afhalen bij de nieuwe Cultuuurbalie in de Steenbergsestraat, daarbij geldt: op = op.

Ook de CKB dansvoorstelling met meer dan 300 dansers op zaterdag 16 juni (14:00 en 19:30) en zondag 17 juni (14:00) staat in het teken van FEEST! Muziek (soms ook live) is de rode draad bij deze feestelijk productie waarbij de hele dansafdeling van het CKB meedoet. Tegen sfeervolle decors komt een groot aantal afwisselende dansscènes voorbij met kleurrijke kostuums en belichting. Deze variëren van klassiek tot modern en van Caribische showdance tot Iers. Jong, oud, van klein tot groot: de vonk springt vanzelf over op het publiek. Voor de CKB dansvoorstelling kun je je kaarten ook online kopen.

Kijk voor meer info op www.demaagd.nl of www.ckboz.nl.

 

Deel bericht:

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven