Crazy Little Things geeft extra concert

Naam evenement:
Crazy Little Things geeft extra concert
Datum:
28 december 2018
Tijden:
aanvang: 20.30 uur
Locatie:
Poppodium Gebouw-T
Toegangsprijs:
Niet bekend bij de redactie
Kaartverkoop:
zie bericht
Organisator:
Gebouw-T / Crazy Little Things
Website:
www.facebook.com/pages/category/Musician-Band/Crazy-Little-Things-1717727441862770/

Beschrijving

‘We zijn overrompeld door het succes’

 

Succes kan snel gaan. Maar bij Crazy Little Things gaat het wel erg vlot. De band geeft op vrijdag 28 december een extra concert in Gebouw-T in Bergen op Zoom. Het eerste concert, dat een dag later staat gepland, was in een mum van tijd uitverkocht. Ook voor het optreden in de Mezz in Breda op 9 november zijn geen kaarten meer.

De band uit Bergen op Zoom is er zelf een beetje beduusd van. "Vorig jaar gaven we in het december onze eerste concert in Gebouw-T en dat ging toen al razendsnel. Dit keer ging het echter nog vlotter. We zijn echt overrompeld door het succes. In samenspraak met Gebouw-T hebben we besloten om een tweede concert te geven”, aldus drummer Jean-Paul Heck.

Het is de eerste keer dat een groep uit West-Brabant binnen twee maanden zowel Gebouw-T als de Mezz weet uit te verkopen. Dat de band het niet alleen goed doet in hun thuisstad, bewijzen de concerten die de CLT door heel Nederland geeft. Zo was ook het optreden in het bekende podium Mezz in Breda razendsnel uitverkocht. "En niet alleen in Brabant", vertelt Heck. "We hadden een volle bak in de Boerderij in Zoetermeer en zijn voor de komende tijd geboekt in erg bekende poppodia zoals Het Patronaat in Haarlem, De Spot in Middelburg en wederom De Boerderij."

Daarnaast zit de band sinds kort in de stal van het bekende boekingskantoor Live & Booking waar ook gerenommeerde groepen zoals The Dirty Daddies, Memphis Maniacs en Deaf Americans deel van uitmaken. De troste drummer vertelt: "Eigenlijk staat Crazy Little Things nog maar in de kinderschoenen omdat we in het voorjaar van 2017 zijn begonnen. Maar het gaat nu zo razendsnel. We zijn druk bezig om de band en de productie naar een hoger plan te tillen. Dat is ook wel nodig, gezien de poppodia waar we in de toekomst spelen.”

De kaartverkoop voor het concert op 28 december in Gebouw-T in Bergen op Zoom start op dinsdag 9 oktober om 10.00 uur. Kaarten kun je kopen op: www.gebouw-t.nl of bij De Waterput in de Bosstraat in Bergen op Zoom.

 

Deel bericht:

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven