Cultuur-Carrousel 2017

Naam evenement:
Cultuur-Carrousel 2017
Datum:
24 september 2017
Tijden:
aanvang: 14.00 uur
Locatie:
zie bericht
Toegangsprijs:
€ 5,00 per persoon
Kaartverkoop:
n.v.t.
Organisator:
Lionsclub Bergen op Zoom
Website:
www.cultuur-carrousel.nl/
E-mail:
info@cultuur-carrousel.nl

Beschrijving

 

Op zondagmiddag 24 september 2017 vindt voor de vierde keer de Cultuur-Carrousel plaats in de Bergse binnenstad. Het evenement is een initiatief van de Lionsclub Bergen op Zoom en de opbrengst van de editie 2017 is bestemd voor drie goede doelen: de vrijwilligers van Hospice De Markies, Alzheimervereniging West-Brabant en Het Vergeten Kind. De organisatie heeft voor een spectaculair programma kunnen zorgen.

Nieuwe gezichten in de Cultuur-Carrousel zijn dit jaar de cabaretière Kiki Schippers en haar band. Deze uitermate succesvolle artiest trad al eerder op in De Maagd, maar wil graag nog een keer terugkeren naar de Markiezenstad vanwege de warme banden. Ze kreeg onlangs de prestigieuze Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste cabaretlied in 2016.

In het programma zijn ook optredens opgenomen van Y’Abba Do, een coverband van de Zweedse groep Abba die overal volle zalen trekt en het publiek op de banken krijgt. Een van de zangeressen is afkomstig uit Hoogerheide.

Verder treedt de Bergse podiumkunstenaar Ben Blom op. Hij verzorgt samen met zijn plaatsgenote Kirsten de Bruijn de optredens in de Hofzaal van het Markiezenhof. Het programma vermeldt verder optredens van het jazzensemble van Fred de Ron, de dansers van Boogie Down, de Wilde Mossels, een solo-optreden van Ivo Stuivenberg, een muziekoptreden van het Klein Orkest Harmonie Kolpings Zonen, het jazzensemble Poubelle d’Or, de jonge Bergse acteur en entertainer Rodney den Broeder, die samen met Thea van Terheijden nogmaals zijn afstudeervoorstelling ‘Diner voor 1’ en het straatorkest Brandaris.

Nieuw

De organisatie van de Cultuur-Carrousel is momenteel in gesprek met de ondernemersvereniging Sterck en met het landgoed De Hertgang in Halsteren. Het streven is om op zondag 24 september tot een goede samenwerking te komen. Op de dag van het evenement is het winkelzondag en de contacten met Sterck moeten er toe leiden dat er ook op een aantal plekken in de stad iets te doen is, zodat beide organisaties elkaar kunnen versterken.

Dat geldt ook voor Landgoed De Hertgang, dat op zondag 24 september open huis houdt voor het publiek. Met de organisatie daar wordt overlegd over de mogelijkheden om bezoekers aan de Cultuur-Carrousel met hun kaart voor dit evenement in de ochtend gratis toegang te verlenen en bezoekers aan De Hertgang in de gelegenheid te stellen om de Cultuur-Carrousel met korting te bezoeken.

  • Tijdens de Cultuur-Carrousel 2017 zijn er optredens gepland in de zaal van Den Enghel, de kelder van IJssalon Emma, de Hofzaal van Het Markiezenhof, de theaterzaal van Het Zwijnshoofd en Gebouw T. De aanvang is 14 uur en de afsluiting vindt plaats in ’t Zwijnshoofd.
  • Kaarten kosten € 5,- per persoon en zijn vanaf zaterdag 26 augustus 2017 verkrijgbaar bij de onderstaande voorverkoopadressen, aan de zaal of te bestellen via het invulformulier op de website. Kinderen tot 12 jaar, onder begeleiding van ouders, gratis. Een ticket geeft toegang tot iedere lokatie en alle optredens.

 

Deel bericht:

 Reacties:

Log in of registreer nu om te kunnen reageren!

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven