Freerun evenement in Halsteren

Naam evenement:
Freerun evenement in Halsteren
Datum:
13 juni 2018
Locatie:
zie bericht
Toegangsprijs:
gratis deelname
Organisator:
F!Tfabriek
Website:
www.fitfabriekboz.nl

Beschrijving

Voor iedereen van 8 tot en met 16 jaar organiseert de F!Tfabriek samen met JUMP Freerun tijdens de buitenspeeldag op woensdag 13 juni 2018 een spectaculair freerunning parcours in het Groene Hart in Halsteren. Daarnaast worden er dansclinics gegeven door House of Marqeez.

Freerunning is een sport waar niets je in de weg staat. Je verplaatst je zo snel mogelijk van A naar B en maakt gebruik van alle obstakels die je tegenkomt. Als freerunner krijg je het ultieme gevoel van vrijheid, lichaamscontrole en kracht. De obstakels die je tegenkomt worden uitdagingen en zo leer je steeds beter te freerunnen. Op het parcours in het Groene Hart kun je tijdens deze middag rennen en springen over verschillende obstakels die speciaal voor deze dag zijn opgebouwd. Het parcours is geschikt voor alle beoefenaars en liefhebbers van het freerunnen, maar ook niet ervaren runners in de leeftijd van 8 tot 16 jaar kunnen deelnemen. Het freerunnen wordt begeleid door JUMP Freerun, zij zijn gespecialiseerd in het freerunnen en zullen de deelnemers van tips en tricks voorzien.  Per half uur starten er 45 deelnemers op het freerunparcours, er is geen mogelijkheid om een plekje te reserveren wees dus op tijd want vol is vol!

 

Is dansen meer jouw ding? Dansschool House of Marqeez organiseert geduurde de hele dag super leuke dansclinics waardoor het zeker de moeite waard is om een kijkje te komen nemen of actief deel te nemen. Op 13 juni gaan de deuren van het evenement vanaf 12:30 uur open en om 17.00 uur sluiten we deze middag af.  

Dit evenement is kosteloos en wordt georganiseerd door de F!Tfabriek  https://www.fitfabriekboz.nl/  

bij vragen kunt u mailen naar c.tetteroo@fitfabriekboz.nl

  • Wie: Van 8 tot 16 jaar
  • Wat: Freerunnen en dansen
  • Waar: Het Groene Hart in Halsteren
  • Kosten: Gratis
  • Tijden: Van 12:30 tot 17:00 uur

Afbeelding: Pixabay/Gerd Altmann

 

Deel bericht:

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven