Halloween op de midgetgolfbaan

Naam evenement:
Halloween op de midgetgolfbaan
Datum:
20 oktober 2018  - 26 oktober, 2018
Tijden:
10.00 - 22.00 uur
Locatie:
Midgetgolfbaan Meilust
Toegangsprijs:
zie bericht
Organisator:
vrijwilligers Midgetgolfbaan Meilust

Beschrijving

Griezelig midgetgolfen met glow in the dark ballen...

Kom naar de Fright Night Golf, georganiseerd door de vrijwilligers van Midgetgolfbaan Meilust. Er lopen die avond 35 gekostumeerde acteurs rond, je hoort en ziet de nodige spannende licht- en geluidseffecten en natuurlijk is het terrein in sfeer aangekleed. Wie weet wilt sneeuwwitje haar appel wel delen, of zegt Super Mario dat jou spel 'game over' is...

De minimale leeftijd is 12 jaar en het kan als intens worden ervaren. Niet voor bange en kleine kids dus. De entree prijzen zijn deze avond €6,00 per persoon met een gratis griezeldrankje. Uiteraard kunnen er tegen betaling ook vers geschilde frietjes en andere lekkernijen worden genuttigd.

De avond duurt van 17.00 tot 22.00 uur.

 

Op zaterdag 27 Oktober is het tijd voor Kinderhalloween, van 10:00 tot 18:00 uur.

Op deze dag kan er ook gewoon worden gemidgetgolfd, maar er zijn wel allerlei activiteiten zoals: schminken, glitter tattoos, kleuren en knutselen, slijm maken, blik gooien, muis happen, foto's in de fotohoek maken met halloween achtergrond en, als het weer het toelaat, zal ook de reuze glijbaan er staan voor de kinderen.

Uiteraard krijgen de kindjes hun griezeldiploma waarmee ze op de foto kunnen, want het griezeligste, grappigste, engste of mooiste kindje maakt kans op 5 x gratis toegang voor 2019.

Ook deze dag is er allerlei lekkers op het terrein aanwezig. Deze activiteit is geschikt voor alle leeftijden, en hier geldem de reguliere entreeprijzen.

 

Deel bericht:

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven