HOSP event 2018

Naam evenement:
HOSP event 2018
Datum:
20 oktober 2018
Tijden:
Middag: 15.00 - 19.00 uur / Avond: 19.00 - 01.00 uur.
Locatie:
Waterschans
Toegangsprijs:
€25,- p.p.
Kaartverkoop:
via website en aan de kassa die dag
Organisator:
Helmy Bruning, Arn van der Vorst en Bart Hoogmoed.
Website:
www.hospevent.nl

Beschrijving

Op zaterdag 20 oktober brengt het nieuwe event HOSP op een unieke manier elementen bij elkaar. Zowel vanwege de opzet als de locatie is het een primeur voor Bergen op Zoom.

In de indrukwekkende industriële omgeving van de Jacht- en staalbouw Bruijs loodsen gaan bezoekers in een ongedwongen sfeer nader kennismaken met elkaar maar ook met de Weervisserij, de Waterschans en toonaangevende bedrijven die Hospice de Markies Bergen op Zoom een warm hart toedragen. De baten van het HOSP event komen geheel ten goede aan dit hospice. Niet voor niets herbergt ons logo zowel het Hospice als de Waterschans in zich!

Wat heeft HOSP te bieden?

Tussen 15.00 en 19.00 uur vinden de diverse informatie-en netwerkactiviteiten plaats. Het evenement heeft dan vooral een informatief karakter met ruimte voor rondleiding, bedrijfspresentaties en sfeerbeelden van hoe het vroeger was. De loodsen worden omgetoverd tot een sfeervol havendecor. De muzikale omlijsting door Luizter en heerlijke gerechtjes en drankjes maken dit middagdeel compleet.

Kom met familie, vrienden, collega's en relaties naar HOSP, proef de authentieke sfeer en beleef de activiteiten op en rondom de Waterschans. Dit natuurlijk onder het genot van smaakvolle hapjes, gerechtjes en drank.Je betaalt voor het middagprogramma €10,- entree bij de ingang. Voor dat bedrag ben je automatisch een jaar Vriend van de Stichting Vrienden Hospice de Markies. Het komt dus direct ten goede aan het goede doel.

Avondprogramma

Rond 19.00 uur wordt het tijd voor entertainment. Tal van lokale, regionale en (inter)nationale artiesten staan garant voor een bruisende feestavond. Allen dragen een substantieel deel van hun gage af ter beschikking van Hospice de Markies.

De lokale talenten Mascha en Ivo Stuivenberg treden als eerste op, gevolgd door (inter)nationale artiesten als Belle Perez, Peter Koelewijn & band, DJ Peter van Praag, Marijn van Geel, Les Folles de Gand en anderen.

Entreebewijzen voor de avond kosten € 25,- en zijn te bestellen op de website hospevent.nl maar die dag ook verkrijgbaar aan de kassa. Inbegrepen is één consumptie en je kunt er natuurlijk ook 's middags mee het terrein op. Voor de overige drankjes en lekkernijen worden die dag consumptiemunten verkocht.

  • De organisatie van het geheel is in handen van Helmy Bruning, Arn van der Vorst en Bart Hoogmoed.
  • Sponsormogelijkheden zijn er ook. Alle financiële steun, groot en klein, is van harte welkom. Neem gerust contact op: www.hospevent.nl

 

Deel bericht:

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven