Informatieavond over pleegzorg

Naam evenement:
Informatieavond over pleegzorg
Datum:
17 september 2018
Tijden:
aanvang: 20.00 uur
Locatie:
Stadskantoor, Jacob Obrechtlaan 4 Bergen op Zoom
Toegangsprijs:
n.v.t.
Organisator:
Juzt en Gemeente Bergen op Zoom
Website:
www.juzt.nl/actueel/agenda

Beschrijving

Ben jij de pleegouder die Deniz (6) en Fienke (11) zoeken?

Wist je dat er meer dan 22.000 pleegkinderen zijn in Nederland? Ook in onze gemeente zijn er kinderen en jongeren die bij pleegouders wonen, omdat hun ouders voor korte of lange tijd niet voor hen kunnen zorgen. Af en toe een weekend of vakantie of zeven dagen in de week. Dat hangt af van wat het beste is voor het kind. Door het schoolhek beschikbaar te stellen helpt onze school bij het werven van nieuwe pleegouders.

Maak het positieve verschil in het leven van een kind...
Juzt is dringend op zoek naar nieuwe pleegouders die willen zorgen dat kinderen niet alleen tijdens de schooluren, maar ook voor en na school een warme plek hebben waar ze zich goed voelen. Pleegouders zijn geen superhelden, maar juist hele gewone mensen. De belangrijkste voorwaarden zijn dat je minimaal 21 jaar bent en een pleegkind een stabiele en veilige leefsituatie kan bieden.

Er wachten nog steeds veel kinderen van 0 tot 18 jaar, op een veilige en stabiele plek. Nieuwe pleegouders zijn harder dan ooit nodig.

Gemeente Bergen op Zoom steunt het initiatief en wethouder Barry Jacobs onthult op woensdag 5 september om 12.15 uur, een spandoek op basisschool De Noordster.

Informatieavond over pleegzorg
Juzt geeft op maandag 17 september van 20.00 tot 22.00 uur een informatieavond over pleegzorg.

Locatie: Stadskantoor, Jacob Obrechtlaan 4 te Bergen op Zoom

Heb je vragen of wil je graag meer weten over hoe je pleegouder kan worden, dan ben je van harte welkom. Graag aanmelden via www.juzt.nl/actueel/agenda

 

Deel bericht:

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven