Jongerenkamp Lepelstraat fietst dit jaar naar Ossendrecht!

Naam evenement:
Jongerenkamp Lepelstraat fietst dit jaar naar Ossendrecht!
Datum:
11 augustus 2018  - 17 augustus, 2018
Locatie:
zie bericht
Organisator:
Jongerenkamp Lepelstraat
Website:
www.facebook.com/jongerenkamplepelstraat
E-mail:
bivak@live.nl

Beschrijving

De doelstelling van Jongerenkamp Lepelstraat is om de jeugd van 12 t/m 16 jaar uit Lepelstraat en omgeving een week vol stoere activiteiten, veel gezelligheid en plezier aan te bieden. Elk jaar trekken we met de fiets naar een scoutinggebouw in de regio, waar we een week zullen vertoeven. Afgelopen jaren zijn we onder meer in Oosterhout, Kapelle en Roosendaal geweest. Wij hopen dat er net als vorig jaar weer voldoende jongeren zich inschrijven.

Deze week bruist altijd van verschillende activiteiten, zoals Wie is de Mol?, zwemdag, dropping, een GPS tocht, casinospel, vlot bouwen, kampvuur, en nog veel meer. Ook mogen de jongeren zelf invulling geven aan bepaalde dagdelen van deze week. Voor een impressie van deze week kun je een bezoek brengen aan onze Facebookpagina.

De kampweek is van zaterdag 11 augustus tot en met vrijdag 17 augustus. Wij  verblijven deze week in scoutinggebouw Breedonk in Ossendrecht.

De vrijwilligers die er voor gaan zorgen dat deze week weer super gaat verlopen zijn:

Michel Mertens, Robert Zeeman, Jan Brouwers, Wendy van Oevelen, Rosalie Verloop, Stephanie van den Kieboom, Laura Peeters, Peter Perdaems, Femke Wanrooij en Pierre van Pul.

Ben je na het lezen van dit stukje nieuwsgierig geworden, maar je hebt nog wat vragen, wilt je inschrijven of hebt interesse om Jongerenkamp Lepelstraat te sponsoren neem dan contact op met:

  • Jan Brouwers: 06-53346129
  • Michel Mertens: 06-48376759
  • Of stuur een mailtje: bivak@live.nl

 

Deel bericht:

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven