Kinderboekenweek in de Bibliotheek Het Markiezaat

Naam evenement:
Kinderboekenweek in de Bibliotheek Het Markiezaat
Datum:
3 oktober 2018  - 14 oktober, 2018
Locatie:
zie bericht
Toegangsprijs:
zie bericht
Kaartverkoop:
zie bericht
Organisator:
Bibliotheek het Markiezaat en Podium Kloosterhof
Website:
www.markiezaatsbibliotheken.nl

Beschrijving

Van woensdag 3 tot en met zondag 14 oktober is het Kinderboekenweek. Deze week staat in het teken van Vriendschap: Kom erbij! Daarom organiseert de bibliotheek diverse activiteiten rond dit thema.

Voorlezen en knutselen (3 t/m 6 jaar)

Woensdag 3 oktober wordt de Kinderboekenweek feestelijk afgetrapt met heel bijzonder bezoek: Jos de Biebvos! Luister vanaf 13.30 uur naar een prachtig verhaal en knutsel tot 14.00 uur een eigen boekenvriend Jos de Biebvos in elkaar. Kom erbij in de Bibliotheek Bergen op Zoom, Hoogerheide en Steenbergen!

Knutselen (6 t/m 10 jaar)

Zaterdag 6 oktober kunnen kinderen met vrijwilligers van MJW de Klup van 10.00 tot 11.30 uur knutselen. Maak samen iets moois! Kom erbij in de Bibliotheek Steenbergen!

Workshop striptekenen van Wouter Goudswaard (7 t/m 14 jaar)

Woensdag 10 oktober komt striptekenaar Wouter Goudswaard naar de bibliotheek om met de deelnemers strips te tekenen! Het eerste plaatje van de strip is alvast gemaakt.. teken hem zelf óf misschien wel met je beste vriend af?! Kom erbij in de Bibliotheek Bergen op Zoom (13.30 - 14.30 uur) en Steenbergen (16.00 - 17.00 uur)!

Voorleesfeest

Zo Kinderopvang en de Bibliotheek Dinteloord geven als afsluiting van deze week een heerlijk voorleesfeest met leuke activiteiten op vrijdag 12 oktober van 15.30 tot 16.30 uur. Kom erbij in de Bibliotheek Dinteloord in Basisschool De Regenboog: lekker luisteren, dansen en knutselen. Alle kinderen, opa’s, oma’s, papa’s en mama’s zijn van harte welkom.

Voorstelling Grootmoeders grote oren (vanaf 5 jaar)

Zaterdag 13 oktober is van 15.00 tot 16.00 uur de familievoorstelling Grootmoeders grote oren van schrijver Jacques Vriens te zien. Podium Kloosterhof en de Bibliotheek Het Markiezaat hebben Jacques Vriens uitgenodigd voor een spannende en grappige theatervoorstelling. Uit zijn boek Grootmoeders grote oren… speelt hij twee sprookjes waarin echte én onechte vriendschappen een grote rol spelen. Kom erbij in Podium Kloosterhof!

Aanmelden

De activiteiten zijn gratis toegankelijk, behalve de voorstelling van Jacques Vriens. Graag per e-mail aanmelden: activiteiten@markiezaatsbibliotheken.nl

Kaarten voor Grootmoeders grote oren zijn voor € 10,00 te koop bij Podium Kloosterhof!

 

Deel bericht:

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven