Laat je rondleiden door en langs al dat erfgoed, wees verrast door de verhalen!

Naam evenement:
Laat je rondleiden door en langs al dat erfgoed, wees verrast door de verhalen!
Datum:
27 april 2017  - 31 oktober, 2017
Locatie:
zie bericht
Toegangsprijs:
zie website
Kaartverkoop:
zie website
Organisator:
Stichting Bezichtiging Monumenten
Website:
www.sbm-boz.nl
E-mail:
sbm-boz@planet.nl

Beschrijving

 

Op 27 april gaan de monumenten t/m 31 oktober weer open voor een bezoek, en wel van di t/m zo van 13:00 t/m 16:30 uur. U bent van harte welkom  In het Oude Stadhuis, de Gevangenpoort, de Synagoge en de St. Gertrudiskerk + Peperbus.

WAT IS NIEUW DIT JAAR?

  • Net als bij de beklimming van de Peperbus kunnen kinderen t/m 12 jaar bij bezoek aan het Oude Stadhuis ( Puzzeltocht ) een Diploma verdienen.
  • Gedurende de tentoonstelling Bergen op Zilver van 23 mei t/m 29 oktober heeft SBM een speciale Zilverwandeling ontwikkeld. De data van deze wandeling zullen op de website: www.sbm-boz.nl , op de facebookpagina Stichting Bezichtiging Monumenten en in de lokale media worden gepubliceerd.
  • Tevens zijn er verschillende ( zilver) arrangementen mogelijk via het Markiezenhof en/of de VVV Brabantse Wal. ( Let op : het adres van de VVV wordt vanaf medio Mei Steenbergsestraat)

Maak eens een  historische wandeling door de Stad samen met een gids van SBM of wandel samen met een SBM gids over Fort de Roovere of vaar mee naar de Weervisserij. Wij houden U op de hoogte !

De Grebbewandeling is alleen te boeken via de website van de VVV: www.vvvbrabantsewal.nl

 

MONUMENTEN/STADSGIDS WORDEN ?

  • Heeft u interesse om zich aan te melden als Monumenten / Stadsgids dan kunt U dat het beste doen via email: info@sbm-boz.nl t.a.v. Mevrouw Truus Hendrickx.

 

Deel bericht:

 Reacties:

Log in of registreer nu om te kunnen reageren!

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven