Ladies Bingo bij Dosko

Naam evenement:
Ladies Bingo bij Dosko
Datum:
21 april 2018
Tijden:
aanvang: 20.00 uur
Locatie:
Dosko
Toegangsprijs:
zie bericht
Kaartverkoop:
zie bericht

Beschrijving

Het is in 110 jaar dat Dosko bestaat nog nooit voorgekomen dat mannen niet welkom waren in het clubhuis van Dosko. Maar op zaterdag 21 april doet zich dat voor. Dan houdt het dames-elftal van Dosko een ladies bingo waar alleen vrouwen bij aanwezig mogen zijn.

De belangstelling voor de ladies bingo is ongekend groot. Maar er zijn nog steeds een aantal kaarten te koop. Ze kosten 15 euro en daarvoor krijgen de deelnemers een welkomstdrankje, hapjes en een kaart waar ze de hele avond kunnen meespelen.

Het prijzenpakket bestaat uit een botoxbehandeling van FitMedic, dinerbonnen van Ristorante La Grotta, restaurant De Wolfshoek en Grieks restaurant Delphi. Verder zijn er prijzen beschikbaar gesteld door Beauty & Image, Cynthia’s Beauty & Image, FitMedic, Fine hair by Joce, Fletcher Wellness, van Top Tot Teen, Huid- en Make-up studio Le Visage, Beauty by Shauni, Makron en Ice Tropez.

Er zijn kapsters en visagistes aanwezig die je vooraf, in de pauze en na afloop gratis nóg mooie maken. Het clubhuis van Dosko op sportpark Meilust aan de Ravelstraat 158 is vanaf 19.00 uur geopend. De ladies bingo begint om 20.00 uur. Kaarten zijn te bestellen via doskodamesbingo@hotmail.com.

 

Deel bericht:

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven