Lichtjestocht SamenLoop voor Hoop

Naam evenement:
Lichtjestocht SamenLoop voor Hoop
Datum:
15 december 2017
Tijden:
aanvang: 19.30 uur
Locatie:
zie bericht
Toegangsprijs:
Ballon met lichtje voor het goede doel: 2 euro (die avond te koop bij Den Enghel)
Organisator:
Team Nieuw Borgvliet loopt voor hoop
Website:
www.facebook.com/SamenLoopvoorHoopBergenopZoom/

Beschrijving

Loop jij ook mee met de lichtjestocht?

 

De start van het SamenLoop-jaar 2018 In Bergen op Zoom

 

We hopen weer met honderden mensen deze bijzondere lichtjestocht te lopen, net als de vorige keer. Leuk als jij er ook bij bent op vrijdagavond 15e december.

De lichtjestocht gaat door het centrum van Bergen op Zoom, met paarse en witte ballonnen en daarin ledlampjes. Het is voor een goed doel: KWF. Het is de tweede keer dat dit wordt georganiseerd en we hopen dat jullie allemaal komen en samen met ons het officiële startsein willen geven van het SamenLoop-jaar 2018. De leden van Team Nieuw Borgvliet loopt voor hoop zullen bij het startpunt samen met de wethouder het SamenLoop-jaar openen.

Wat gaan we doen?

Tijdens de lichtjestocht gaan we met paarse en witte ballonnen met lichtjes erin een tocht maken door de binnenstad. Je kan tussen 18.30 en 19.30 naar Den Enghel komen. Vanaf daar wordt er om 19.30 uur via een route naar het Gouvernementsplein (dikke boom) gelopen. Daar openen we het Samenloop voor Hoop jaar met dans van Creative Art Worx.  

Iedereen kan meedoen dus neem vooral zoveel mogelijk mensen mee: vaders, moeders, broers, zussen en vrienden, ze zijn allemaal welkom.

De paarse en witte ballonnen met ledlampjes zijn die avond bij Den Enghel te koop voor € 2,- per stuk en net als vorige keer gaat de complete opbrengst ervan naar het goede doel.

Hopelijk tot ziens op vrijdag 15e december,

SamenLoop voor Hoop is een evenement voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Tijdens de loop zijn er optredens, verschillende ceremonies en allerlei acties van deelnemers die op een bijzondere wijze geld inzamelen voor wetenschappelijk kankeronderzoek. De openheid en eensgezindheid maken van een SamenLoop een evenement dat niemand onberoerd laat. Het evenement wordt volledig door vrijwilligers georganiseerd en is mede mogelijk gemaakt door Lamb Weston/Meijer.

 

Deel bericht:

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven