Nationale Buitenspeeldag

Naam evenement:
Nationale Buitenspeeldag
Datum:
12 juni 2019
Tijden:
13.00 - 17.00 uur
Locatie:
zie bericht
Toegangsprijs:
deelnemen is gratis
Kaartverkoop:
n.v.t.
Organisator:
F!TFabriek en Wij Maken de Wijk

Beschrijving

Feestelijke opening speelvoorzieningen Acaciahof en Klaproosplein

 

De afgelopen tijd zijn in samenspraak met de omwonenden op het Acaciahof en Klaproosplein speelvoorzieningen ontworpen en gerealiseerd. Tijdens de Nationale Buitenspeeldag op woensdag 12 juni worden deze speelvoorzieningen feestelijk geopend.

Buitenspelen is super belangrijk, maar wordt steeds minder vanzelfsprekend. Daarom organiseren Jantje Beton en kinderzender Nickelodeon al meer dan 10 jaar de Nationale Buitenspeeldag. Die dag maken we van Nederland één grote speelplek!

Dit jaar, op woensdag 12 juni, is de F!TFabriek actief op 3 plekken in de wijk Gageldonk-West. Je bent van harte welkom om samen met hen buiten te spelen! Naast sporten zijn er nog tal van andere leuke activiteiten om aan deel te nemen. De organisatie hiervan ligt in handen van Wij Maken de Wijk

Feestelijke opening

De officiële opening van de twee nieuwe speelvoorzieningen zal verricht worden door Ton Ringersma, directeur Stadlander en Wethouder Patrick van der Velden. Om 15:00 uur wordt de speelvoorziening op het Klaproosplein geopend worden en om 15:30 uur is de Acaciahof aan de beurt. Ook alle omwonenden zijn van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

 

Wat er verder te beleven is:

  • Kamperfoeliestraat: springkussen en sportactiviteiten
  • Acaciahof: Saplab, sportactiviteiten en Crazy Arrows
  • Klaproosplein: Natuurspelletjes, ontmoeten met koffie, gezonde en culturele hapjes, springkussen voor de kleintjes

Afbeelding van amyelizabethquinn via Pixabay

 

Deel bericht:

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven