Nazomerfair op Landgoed De Hertgang

Naam evenement:
Nazomerfair op Landgoed De Hertgang
Datum:
24 september 2017
Tijden:
11.00 - 17.00 uur
Locatie:
Klaverblokken 18, Halsteren
Toegangsprijs:
€ 2, inclusief consumptie (koffie, thee, fris)
Organisator:
Stichting Landgoed De Hertgang
Website:
www.dehertgang.nl
E-mail:
hertgangpubliciteit@hotmail.com

Beschrijving

 

Voor de derde keer op rij vindt op zondag 24 september de Nazomerfair plaats op Landgoed De Hertgang, met als thema ‘lokaal (biologisch) culinair & cultuur’.

Zevenentwintig enthousiaste deelnemers laten de bezoekers kennis maken met leuke, smakelijke, artistieke, gezonde en creatieve producten. U vindt er boerenkazen, heerlijke wijnen, biologische en natuurlijk gezoete lekkernijen, duurzame geteelde oesterzwammen, kruidenplanten, maar ook tweedehands kookboeken en gebruikt serviesgoed.

Er zijn prachtige sierkippen te zien, de beeldenexpositie in het bezoekerscentrum mag u niet missen en u kunt ook nog een korte workshop schilderen volgen met als thema ‘culinair’.

Naast de gezellig ingerichte kramen wordt er ook, op diverse locaties op het landgoed, muziek gemaakt door cursisten van het CKB, er worden rondleidingen gegeven door de tuinen en het arboretum, en voor de kinderen zijn er leuke activiteiten. Genoeg te zien en te doen dus!

Behalve bij de kramen van de deelnemers, wordt op het terrein en in het bezoekers-centrum (met terras!), koffie, thee en fris geschonken en zijn er versnaperingen te koop. Volgens Marinka Musters-Remijnse, organisator van de Nazomerfair, zijn de ingrediënten voor een leuke dag aanwezig: “We hebben hele leuke en originele deelnemers, we hebben leuke activiteiten, we hebben een prachtige locatie en als nu ook het weer een beetje wil meewerken, wordt het ook deze keer opnieuw een succes!”

De toegang tot de Nazomerfair is € 2 per persoon, inclusief een consumptie (koffie, thee of fris). Kinderen tot vier jaar hebben gratis toegang. Bezoekers zijn tussen 11.00 tot 17.00 uur van harte welkom. Fietsers kunnen hun fiets op het terrein stallen, bezoekers die met de auto komen, kunnen parkeren in het centrum van Halsteren. Kijk voor meer informatie over het Landgoed en de deelnemers aan de Nazomerfair op www.dehertgang.nl. Landgoed De Hertgang, Klaverblokken 18, 4661 HJ Halsteren.

 

Deel bericht:

 Reacties:

Log in of registreer nu om te kunnen reageren!

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven