Open beeldentuin Paula Withagen

Naam evenement:
Open beeldentuin Paula Withagen
Datum:
6 juli 2019  - 14 juli, 2019
Tijden:
11.00-17.00
Locatie:
Daansbergen 48 in Halsteren
Toegangsprijs:
Gratis

Beschrijving

Het is een mooie, jaarlijkse traditie: de open tuindagen bij kunstenares Paula Withagen in Halsteren. Zij exposeert hier haar eigen werk, maar ook werk van gastkunstenaars. Twee weekenden lang stelt Paula haar tuin open voor het publiek.

De officiële opening is op zaterdag 6 juli om 15.00 uur en deze zal verricht worden door Cees van Broekhoven. De deelnemende kunstenaars zijn Adriaan Vroegop, Chantal Slootmans, Christine Veraart, Els Gladdines, Ria van Dijk en Paula Withagen zelf.

Paula staat bekend om haar beelden. Vaak menselijke figuren, waarbij beeld en sokkel een eenheid vormen. Adriaan Vroegop komt naar Halsteren met handgemaakte objecten die geïnspireerd zijn op de zee. Chantal Slootmans maakt sieraden van glaskralen en edelstenen. Christine Veraart is een bekende naam in Bergen op Zoom. Zij werkt met rubber en handgemaakt vilt en maakt naast plastieken ook tassen, plaids, schalen, sjaals en sieraden. Els Gladdines schildert voornamelijk abstracte werken en Ria van Dijk is aanwezig met haar figuratieve schilderijen.

De beeldentuin ligt aan Daansbergen 48 in Halsteren en is geopend van vrijdag 5 juli tot en met zondag 7 juli en van vrijdag 12 juli tot en met zondag 14 juli van 11.00 tot 17.00 uur.

 

Deel bericht:

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven