Podium Kloosterhof: Diamonds on the Rocks, met ‘A Tribute to Neil Diamond’

Naam evenement:
Podium Kloosterhof: Diamonds on the Rocks, met ‘A Tribute to Neil Diamond’
Datum:
14 december 2019
Tijden:
aanvang: 20.15 uur
Locatie:
MFC Kloosterhof, Huijbergseweg 3b, 4631 GC Hoogerheide
Toegangsprijs:
€19,00 inclusief een pauzedrankje
Kaartverkoop:
via website
Organisator:
Podium Kloosterhof
Website:
www.podiumkloosterhof.nl
Telefoon:
0164-620221

Beschrijving

Al enkele jaren speelt de zevenkoppige Belgische topformatie Diamonds on the Rocks met veel succes in de theaters van onze zuiderburen. De band brengt enkel en alleen muziek die is geschreven door Neil Diamond. Overigens schreef Neil Diamond ook nummers voor andere artiesten, bijvoorbeeld Red, Red Wine voor UB40 en I’m a Believer voor The Monkees.

De concerten slaan enorm aan. De zalen zijn nagenoeg overal uitverkocht en eindigen met een massaal feestend en zingend publiek en een minutenlang applaus. In België zijn deze muzikanten erg bekend, omdat zij een voor een speelden in Belgische topgroepen, zoals Clouseau, Bart Peeters & The Radio’s, Soulsister en Rick Tubbax & The Taxi’s.

Een sterk punt van deze groep is de zang van Kris Valvekens, die erg veel lijkt op de stem van Neil Diamond, alsook de presentatie, waarbij de twee achtergrondzangeressen Emilie Leysen en Nathalie Van Den Meutter een belangrijke rol spelen.

Dit wordt een fantastisch concert en een onvergetelijke avond met alle hits van Neil Diamond: September Morn, Love on the Rocks, Song Sung Blue, Sweet Caroline, You don’t bring me flowers, I’m a Believer, Beautiful Noise en nog veel meer.

Praktische informatie

  • Entree: € 19,00 inclusief een pauzedrankje
  • Kaarten: www.podiumkloosterhof.nl
  • Telefonische informatie: 0164-620221
  • Locatie: MFC Kloosterhof, Huijbergseweg 3b, 4631 GC  Hoogerheide

 

Deel bericht:

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven