ProefMei Pop Up Tour terug op het menu!

Naam evenement:
ProefMei Pop Up Tour terug op het menu!
Datum:
1 juni 2018
Tijden:
aanvang: 19.00 uur
Locatie:
blijft een verrassing
Toegangsprijs:
zie website
Kaartverkoop:
zie bericht
Organisator:
ProefMei
Website:
www.proefmei.nl

Beschrijving

ProefMei Celebrates Food in 2018. En de Pop Up Tour is in zijn volle glorie en op veler verzoek weer terug op het programma.

Back to the roots en back to the 80’s is het thema. Veel geven we nog niet prijs maar dat het een food experience wordt met innovatieve cateraars staat vast. Net zoals de maar liefst vijf gloednieuwe locaties in het centrum van Bergen op Zoom, ieder met een bijzonder verhaal.

De 80's are back!

De jaren ’80 kenmerken zich door een opvallende en indrukwekkende kledingstijl, Aerobic Dancing, geheel eigen muziek en tv-shows, en -naast de introductie van de magnetron- gelukkig ook een fantastische eigen smaak. Tijdens de Pop Up tour krijg je van dat alles wat mee.

In stijl

We verzamelen op vrijdag 1 juni om 19:00 uur op de startlocatie in stijl met een aperitief en jaren ’80 amuses. Vervolgens gaan we drie locaties bezoeken, alvorens we op de eindbestemming komen voor de afterparty. Die vindt plaats op Het Markiezenhof, met Sebastain Floris en DJ Cool J. Kom gerust zelf ook in 80’s-stijl!

De kaartverkoop start op zaterdag 31 maart. Er zijn slecht 200 tickets te koop dus zorg dat je er snel bij bent! Een ticket kost 54,50. Ga naar www.proefmei.nl en bestel je tickets. De ticketshop opent om 12:00 uur. Voor de leden van Rabobank Zuidwest-Brabant is er een kortingsactie.

ProefMei Celebrates Food!

ProefMei is hét culinair en cultureel festival dat in het teken staat van proeven, genieten en elkaar ontmoeten! In 2018 staat ProefMei in het teken van We Are Food. Noord Brabant is als Europese regio is van de gastronomie de samenwerking aangegaan met het Ierse Galway.

ProefMei bestaat sinds 2018 en wordt gedragen door een grote groep vrijwilligers, de restaurants, de ondernemers van de Brabantse Wal, de Brabantse Wal gemeenten, Provincie Noord Brabant, onderwijsinstellingen, het bedrijfsleven en hoofdsponsor Rabobank Zuidwest Brabant.

Afbeelding: Pixabay/Osckar Espinosa

 

 

Deel bericht:

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven