Rapper Dio en meer bij PopMonument Junior

Naam evenement:
Rapper Dio en meer bij PopMonument Junior
Datum:
14 september 2019
Tijden:
12.30 - 17.00 uur
Locatie:
binnenplaatsen Markiezenhof
Toegangsprijs:
gratis entree
Kaartverkoop:
n.v.t.
Organisator:
PopMonument
Website:
popmonument.nl/

Beschrijving

Dit jaar is PopMonument niet alleen leuk voor volwassenen maar ook voor jonge muziekliefhebbers! Op zaterdagmiddag, van 12.30 tot 17.00 uur, kan de jeugd alle energie kwijt tijdens een speciaal middagprogramma voor alle leeftijden. Het staat in het teken van muziek en creatieve circusworkshops en aan iedereen is gedacht.

De middag wordt ingevuld door niemand minder dan rapper Dio, bekend van de hit ‘Tijdmachine’, de jonge bluesrockers van Mindblow en DJ Izzabelle. En het mooiste van alles? PopMonument Junior is gratis toegankelijk!

  • Met jarenlange ervaring op de grootste podia van Nederland en talloze hits (‘Tijdmachine’, ‘Dom, Lomp & Famous’, ‘Stuk’), heeft Dio een enorme reputatie opgebouwd als live-act. Geen wonder dat hij zonder moeite elk publiek plat speelt. De perfecte festival-act voor jong en oud!
  • Mindblow is de regionale hoop in bange dagen. De tieners Nienke, Yoebe en Wouter, die elkaar ontmoetten bij de zondagse T-sessies, barsten hoorbaar van het talent. Reden voor de gearriveerde Herman Bierhuizen (Flat Out) om de jonkies als drummer te ondersteunen in hun muzikale ambities. Generatiekloof? Geen sprake van!
  • DJ Izzabelle is een getalenteerde 15-jarige DJ en producer uit Bergen op Zoom. Ze draaide al sets als voorprogramma van Ronnie Flex, JeBroer, Bizzey en Broederliefde. Hiernaast produceert ze ook steeds vaker eigen werk in het genre EDM/Urban.

 

 

Deel bericht:

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven