Rick's Tribute Concert

Naam evenement:
Rick's Tribute Concert
Datum:
22 januari 2019
Tijden:
19.30 uur
Locatie:
schouwburg De Maagd
Toegangsprijs:
€ 18,25
Kaartverkoop:
zie website
Organisator:
Rick Jonkheere Foundation
Website:
www.rickjonckheerefoundation.nl/

Beschrijving

Een bijzondere avond in schouwburgDe Maagd, die niet alleen de nagedachtenis aan de veel te vroeg overleden getalenteerde drummer Rick Jonkheere in leven houdt, maar ook geld op moet leveren voor de naar hem vernoemde foundation.

Deze avond brengen grote namen als Cesar Zuiderwijk, René Creemers en de drummers van de Lion King musical een muzikaal eerbetoon, in een programma waarbij natuurlijk ritme en drummen centraal staan. De opbrengst ervan gaat naar Rick's foundation.

Research en kennis delen

Op dinsdag 9 januari is Rick op 18-jarige leeftijd onverwachts overleden aan een zeer zeldzame ziekte CVID. Rick was eerstejaarsstudent Drums aan de Rock Academy van Fontys Hogeschool voor de Kunsten en slechts achttien jaar jong. Hij was een bescheiden maar getalenteerde student met wie anderen graag samenwerkten en vooral samen speelden. Zijn ziekte, waarvan weinig mensen wisten, stond hem niet in de weg; hij was een gepassioneerde en energieke student met veel plannen voor de toekomst. Lees hier een eerder artikel over Rick en de foundation die geld wil genereren voor onderzoek en snellere diagnoses en zorgen voor meer kennis van CVID bij zorgverleners, (huis)artsen en medici.

 

Deel bericht:

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven