SABIC box in De Zeeland

Naam evenement:
SABIC box in De Zeeland
Datum:
16 maart 2019
Tijden:
9.00 - 17.00 uur
Locatie:
De Zeeland
Toegangsprijs:
n.v.t.
Kaartverkoop:
n.v.t.
Organisator:
SABIC Innovative Plastics B.V.
Website:
sabic-bergenopzoom.nl/nl/carriere/sabic-en-onderwijs

Beschrijving

Kom naar de SABIC box in De Zeeland op zaterdag 16 maart! Van 09.00 tot 17.00 uur staat een enthousiast team klaar om mensen meer te vertellen over de organisatie, producten en onze vacatures.

We zijn er trots op dat de door ons geproduceerde grondstoffen worden toegepast in oneindig veel producten die over de hele wereld dagelijks gebruikt worden. Van de auto waarin je rijdt, tot een watermeter in huis, materialen van SABIC vind je overal terug. Ontdek meer over onze producten in de SABIC box.

Deel uitmaken van een innovatieve, dynamische en professionele werkomgeving waarbij veiligheid voorop staat? Neem dan zeker eens een kijkje bij de vacatures die we op dit moment hebben. Voor de opstart van de PPE-fabriek zijn we nog steeds op zoek naar nieuwe collega’s. Ook op het gebied van Supply Chain en Marketing & Sales, zoeken we talenten om ons team te versterken.

Tijdens het rondsnuffelen, kunnen de kinderen aan de slag met het maken van een eigen shampoo of badzout. Leuke en korte proefjes om kennis te maken met de chemie.

 

Deel bericht:

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven