Santarun Bergen op Zoom

Naam evenement:
Santarun Bergen op Zoom
Datum:
16 december 2017
Tijden:
aanvang: 14.30 uur
Locatie:
IJsbaan Grote Markt
Toegangsprijs:
zie website
Kaartverkoop:
zie website
Organisator:
StaBoZ en de Rotaryclubs BoZ
Website:
www.santarunbergenopzoom.nl

Beschrijving

Santarun Bergen op zoom gaat voor een groot feest!

Bergen op zoom 30 oktober 2017. De organisatie van de Santarun kiest er dit jaar voor om groots te gaan! Deze vierde editie moet een feest worden voor iedereen die deelneemt aan de Santarun.

Wij kunnen daarom ook het volgende bekend gaan maken. De opening zal gedaan gaan worden door niemand minder dan Annamarie Thomas, een oud-schaatsster van naam. Ze past prima in het rijtje van de vorige sporters die ons feest eerder hebben geopend, waaronder Arnold Vanderlyde, Rico Verhoeven en Michael Boogerd. Annamarie was onder meer wereldrecordhoudster op de 1500 meter en nam drie keer deel aan de olympische Spelen. De warming up zal door haar verzorgd worden!

Crazy Little Things

Maar ook in de avond gaan wij dit jaar voor een groter feest! We hebben er voor gekozen om dit jaar weer te gaan draaien met DJ alex en Crazy Little Things, dé Queen tributeband uit Bergen op zoom. Met deze samenwerking gaan we een unieke avond verzorgen! Dat deze band optreed bij de Santarun mag uniek genoemd worden! Afgewisseld met met DJ alex moet het een ongekend feest gaan worden!

Uitbundig

Crazy Little Things bestaat nog niet eens zo lang maar heeft al flink naam gemaakt! Dit gezelschap weet de songs van Queen naar ongekende hoogte te brengen. Kortom, alle ingredienten voor een goed feest zijn aanwezig, aldus Wim van Poppelen en Joris Volker. De organisatie kiest er bewust voor om deze vierde editie nog uitbundiger te maken. Het moet een feest worden voor iedereen! En vooral voor de deelnemers.

Wil je zeker zijn van een startbewijs en toegang tot het feest schrijf je dan in vanaf 1 november via onze website: http://santarunbergenopzoom.nl/

De Santarun is een unieke samenwerking tussen StaBoZ en de Rotaryclubs van Bergen op zoom. Dit jaar hebben we ook weer mooie goede doelen!

 

Deel bericht:

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven