Schaatsavond voor aangepast sporten

Naam evenement:
Schaatsavond voor aangepast sporten
Datum:
11 december 2018
Tijden:
aanvang: 19.30 uur
Locatie:
IJsbaan Grote markt
Toegangsprijs:
niet bekend bij de redactie
Organisator:
FitFabriek / Aangepast Sporten / IJsbaan Grote Markt

Beschrijving

Op dinsdagavond 11 december 2018 is op de schaatsbaan op de Grote Markt in Bergen op Zoom een avond voor sporters met een beperking. Sinds 2013 bestaat in Bergen op Zoom een werkgroep Aangepast Sporten, waarbij sportverenigingen zijn aangesloten die een aanbod hebben voor sporters met een beperking. Sporters hebben tevens de mogelijkheid om tijdens deze avond te curlen.

Deelnemers komen zowel van de verschillende sportverenigingen (Petangeske, Tempo, MOC’17, als Ai Te), maar ook van organisaties zoals S&L (Lambertijnenhof) en SDW. Eerder genoemde partijen zijn ook allemaal lid van de werkgroep. Ook van Titurel (woonvoorziening in Putte) komen bewoners schaatsen op de Grote Markt.

Vanaf ca. 19.30 uur wordt de avond opgevrolijkt met muziek door de uit Bergen op Zoom afkomstige zanger Rob van Terheijden.  Deze avond is mede mogelijk gemaakt door medewerking van Het Bergs Winterparadijs en de F!TFabriek. De avond heeft een besloten karakter (toegang alleen met entreekaart), waardoor alleen sporters met een beperking en hun ouders/begeleiders welkom zijn. Het is vrij om te schaatsen, te curlen of gewoon te kijken.

Voor meer informatie over de schaatsavond en het aangepast sporten kunt u contact opnemen met de F!TFabriek; r.vantiggelen@fitfabriekboz.nl.

 

Deel bericht:

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven