Sinterklaas in Lepelstraat

Naam evenement:
Sinterklaas in Lepelstraat
Datum:
18 november 2018  -  5 december, 2018
Tijden:
zie bericht
Locatie:
zie bericht
Organisator:
Stichting Sint West-Brabant
Website:
www.sintwestbrabant.nl

Beschrijving

Stichting Sint West-Brabant gaat ook dit jaar weer een hoop kinderen blij maken. We beginnen natuurlijk met de intocht van de Sint in Lepelstraat op 18 november, die we voor de tweede keer mogen organiseren.

Sinterklaas zal rond 14:00 uur aankomen op basisschool De Wegwijzer.  Daar wordt hij welkom geheten te worden door het hoofd van school en de burgemeester, en vervolgens is het tijd voor de optocht samen met The Highlights. We trekken door Lepelstraat, richting Het Patronaat, waar de kinderen mee kunnen doen met de Pietenkermis.

Op 23 november zal sinterklaas mee rijden in de lichtjesoptocht. Die vertrekt om 18:30 uur vanaf café Leonita in Lepelstraat. We zijn nog op zoek naar een dweilband voor die avond. Neem gerust contact op als het je leuk lijkt.

Naast deze activiteiten gaan we ook kosteloos langs bij mensen die een bezoek van de Sint niet zelf kunnen opbrengen, met name bij instellingen, scholen en gezinnen die klant bij de voedselbank zijn.

Door gebrek aan vrijwilligers lukt dit jaar om een leuke kindermiddag neer te zetten maar we doen os best dat in 2019 goed te maken met een extra groot feest. Wil je ons daarbij helpen of steunen? Meld je aan via www.sintwestbrabant.nl als vrijwillige, sponsor of donateur.

 

Deel bericht:

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven