Stoffenmarkt - Antiekmarkt

Naam evenement:
Stoffenmarkt - Antiekmarkt
Datum:
28 april 2018  - 29 april, 2018
Tijden:
zie bericht (onderaan)
Locatie:
Grote Markt
Toegangsprijs:
n.v.t.
Kaartverkoop:
n.v.t.
Organisator:
StaBoZ
Website:
zie bericht

Beschrijving

Op zaterdag 28 april aanstaande staat de Grote Markt in Bergen op Zoom weer in het teken van de welbekende Stoffenmarkt.

Handelaren uit het hele land presenteren hun uitgebreide collectie in de mooiste stoffencreaties met alle bijbehorende fournituren en garens. Slenter langs de kramen en laat u inspireren door het brede assortiment in de allernieuwste lente- en zomerstoffen voor dames, heren en kinderen. Doe ideeën op voor gordijnen, tafelkleden en meubelstoffering om zo een geheel eigen look te creëren met de mooiste interieurstoffen. Op de Stoffenmarkt vindt u alles wat de professional en hobbyist op het gebied van zelfmaakmode nodig heeft. Zowel exclusieve als voordelige stoffen worden aangeboden, een waar walhalla dus voor de doe-het-zelver.

De Stoffenmarkt wordt georganiseerd door StaBoz (Stichting Activiteiten en Promotie Bergen op Zoom) in samenwerking met het Stoffencircus uit Hierden, een organisator van beurzen met een zeer compleet aanbod.

Neem eens een kijkje op de website www.stoffencircus.nl of like de Facebookpagina www.facebook.com/Stoffencircus.

 

Antiek- en boekenmarkt

Op zondag 29 april kunt u terecht op de sfeervolle antiek- en boekenmarkt, ook op de Grote Markt in Bergen op Zoom. U kunt hier uw hart ophalen aan serviezen, sieraden, glaswerk, prenten, oude en nieuwe boeken en allerlei andere curiositeiten. Snuffel tussen de grote verscheidenheid aan spullen naar leuke, niet-alledaagse koopjes en wie weet vindt u net dat ene kopje of schoteltje waarmee uw servies weer compleet is of het boek waarnaar u al zolang op zoek bent.


Openingstijden

Stoffenmarkt: zaterdag 28 april van 10.00-17.00 uur

Antiek- en boekenmarkt: zondag 29 april van 11.00-17.00 uur

 

Deel bericht:

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven