Uitzendplein en Scholingsmarkt

Naam evenement:
Uitzendplein en Scholingsmarkt
Datum:
21 september 2017
Locatie:
Drebbelstraat 20, Bergen op Zoom
Toegangsprijs:
gratis entree
Kaartverkoop:
n.v.t.
Organisator:
Werkcentrum Brabantse Wal
Website:
www.werkcentrumbrabantsewal.nl

Beschrijving

 

Biedt de arbeidsmarkt minder perspectief dan u verwacht had of is uw cv niet passend? Dan bent u van harte welkom op donderdag 21 september op de Uitzendplein en Scholingsmarkt van Werkcentrum Brabantse Wal.

Uitzendplein en Scholingsmarkt is een podium waar werkgevers en opleiders in contact komen met werkzoekenden. Vooral de sectoren techniek, bouw, logistiek, transport en productie zijn aanwezig, maar ook wordt er gezocht naar schoonmakers, veiligheidsmedewerkers en administratief personeel.

Uitzendorganisaties vertegenwoordigen veel bedrijven en zijn vaak de eerste opstap naar een vaste baan.

Uitzendplein en scholingsmarkt is er voor iedereen jong en oud, die op zoek is naar full- of parttime werk, een bijbaan of opleidingsmogelijkheden met baangarantie.

De werkgevers en opleiders zijn vooral geïnteresseerd in gemotiveerde mensen, die graag aan het werk willen of zich willen omscholen.

Nieuwsgierig? Meld u dan aan via de aanmeldknop op www.werkcentrumbrabantsewal.nl en kijk op welk tijdstip er nog plaats is. Wanneer het u lukt om een ticket te reserveren, print dit dan uit en breng dit samen met uw cv mee op 21 september.

Afbeelding: Pixabay/Gerd Altmann

 

Deel bericht:

 Reacties:

Log in of registreer nu om te kunnen reageren!

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven